Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
9 OMEGA Farma Group SHPK 76 10,889,999 75 9,784,549 9,086,910

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje medikamente pėr nevojat spitalore - financuar me shtesė Buxheti- Loti 5 - CEFTRIAXONE, flakon 1 GR 489,250 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 440000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr Spitalin Tropojė- Burimi i financimit - Fondet e FSDKSH-sė 1,762,612 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 1281280
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 3 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine, 500 mg, Tablete 479 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 478.8
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 10 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Progesterone, 25 mg - 1ml, Ampule 1,350 Njoftuar Fituesi OMEGA Farma Group SHPK 1350
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 15 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Glucose, 5% - 500 ml, Flakon 26,531 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 23850
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 19 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium lactate dhe Sodium Chloride dhe Potassium Chloride dhe CaCl x 2H20, 500 ml, Flakon 83,262 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 72630
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 29 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Ranitidine, 150 mg, Tablete 1,567 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 1548
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 34 - Metabolizmi dhe trakti tretes Butylscopolamine bromide 20mg- 1 ml Ampula 14,001 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 11151
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 42 - Sistemi nervor, Bupivacaine , 5mg/ml -20ml, Flakon 10,692 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 10692
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 44 - Sistemi nervor, Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, Ampule 17,348 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 17335
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 47 - Sistemi nervor, Phenobarbital, 10%-2 ml, Ampule 3,334 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 3332.7
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 8 - Atropine sulphate 0-1 % - 1 ml ampul 72,885 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 72885
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 15 - Ceftriaxone 1 gr flakon 237,500 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 186250
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 18 - Chloropromazine 50 mg/2ml ampul 3,780 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 3780
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 29 - Glucose 40 % - 10 ml ampul 116,600 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 116600
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 34 - Hyoscine butylbromide 20 mg/ml ampul 26,100 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 26100
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 36 - Indometacine 100 mg supost 10,260 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 10260
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 38 - Lanatozid C 0-02 % - 2 ml ampul 46,570 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 46570
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 48 - Neostigmin bromuro 0-05 % - 1 ml ampul 158,730 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 158730
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 49 - Nifedipine 10 mg tablet 6,670 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 6670
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 52 - Papaverine 40 mg - 1 ml ampul 75,600 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 75600
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 54 - Paracetamol 500 mg tablet 6,960 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 6960
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 56 - Phenobarbital 10 % - 2 ml ampul 2,646 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 2646
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 57 - Potassium chloride 7-5 % - 10 ml ampul 816,200 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 816200
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 58 - Prednisolone 25 mg - 2 ml ampul 259,050 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 259050
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 59 - Prometazine 50 MG-2 ML ampul 37,044 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 37044
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 61 - Propranolol 40 mg - 1 ml tablet 900 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 900
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 62 - Ranitidine 150 mg tablet 8,000 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 8000
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 66 - Sodium chloride 0-9 % - 250 ml flakon 246,000 Njoftuar Fituesi OMEGA Farma Group SHPK 246000
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje medikamente- Loti 70 - Tramadol 100 mg - 2 ml ampul 55,000 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 55000