Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas institucionit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas institucionit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
95 532 8996 13,931,622,164 7,545 11,545,424,246 11,002,309,815

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore (nevoje ekstreme) 1,556,800 Lidhur Kontrata Euroteam SHPK 1,501,200
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kolonjė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kolonjė Shtesė kontrate: Ruajtja me roje private tė spitalit Kolonjė 122,478 Lidhur Kontrata +Shtesė SECURITY - KORCA SHPK 122,478
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja me roje private dhe sigurimi fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė dhe verifikimi i sinjalit tė alarmit 268,726 Lidhur Kontrata +Shtesė TREZHNJEVA SHPK 223,938
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Shtesė kontrate: Furnizimi me lėndė djegėse Diesel D1 700,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 583,333
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: Blerje Oksigjen i gaztė mjekėsor 300,646 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 250,538
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore pėr shėrbimin e Dializės 276,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 276,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e Dializės 4,956,250 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 4,956,250
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi 220,924 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 220,924
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: Blerje Medikamente(Paracetamol 1g) 82,340 Lidhur Kontrata +Shtesė Pharma One SHPK 68,617
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 234,972 Lidhur Kontrata +Shtesė DOGEL SHPK 194,970
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Shėrbimi pėr Asgjėsimin e Mbetjeve Spitalore pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 71,760 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDI-TEL SHPK 59,800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 7,068 Lidhur Kontrata +Shtesė VINIFARMA SHPK 5,890
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 5,765 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 870
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Shėrbimi pėr mirėmbajtjen e ambjenteve tė brendshme dhe tė jashtme tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 116,888 Lidhur Kontrata +Shtesė Koēo Xhani 97,407
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Mirėmbajtjen e Autoambulancave dhe Gjeneratorit tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 190,104 Lidhur Kontrata +Shtesė ANDROKLI MILO 158,420
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me materiale mjekimi MM1 pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 24,600 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 20,500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 5,765 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 4,804
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Blerje oksigjen gaz pėr pėrdorim mjekėsor pėr nevojat spitalore 54,663 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 45,553
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 1 Viper venom antiserum 70,874 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 2 Tuberculin PPD 103,620 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 4 Glyceryl trinitrate 129,668 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 8 Nadroparine sodium 111,669 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 9 Halothan 214,309 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtese kontrate shėrbimi pėr ruajtjen dhe sigurimin fizik tė Drejtorise sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 418,390 Lidhur Kontrata +Shtesė Balili-Ko SHPK 348,658
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 2,430 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 2,025
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 3,175 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 2,646
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 134,940 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 112,450
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me materiale mjekimi MM2 pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 60,729 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 50,607
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 1,456 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 1,456
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 21,459 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 21,459