Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
116 791 18927 66,156,336,325 14,973 48,773,335,664 36,981,679,461

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 41 Sistemi kardiovaskular Atenolol 100 mg Tablete 2,019 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 42 Sistemi respirator Aminophylline 100 mg Tablete 7,128 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 43 Sistemi kardiovaskular Bisoprolol 10 mg Tablete 2,951 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 44 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 10 mg Tablete 2,088 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 45 Sistemi kardiovaskular Nitroglycerine 0.3 mg Tablete 5,036 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 46 Sistemi respirator Bromhexine hydrochloride 8 mg Tablete 3,284 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 47 Sistemi muskolo-skeletik Ibuprofen 200 mg Tablete/ Kapsule 2,808 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 48 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg Tablete 2,592 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 49 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 200 mg Tablete 2,632 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 50 Sistemi kardiovaskular Moxonidine 0.4 mg Tablete 300 8,027 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 51 Anestezi Reanimacion Lidocaine hydrochloride Chlorhexidine dihydrochloride (2 g 0.05 g)/100 g Shiringe fizarmonike x 12.5 g 100 13,379 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 52 Organet e shqisave Betamethasone Chloramphenicol (2mg 5mg)/ml - 5 ml Flakon 481.65 10 4,816 4,816 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 53 Anti-infektive te pergjithshem Nalidixic Acid 500 mg Tablete 100 2,226 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 54 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete 400 1,592 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 55 Barna dermatologjike Betamethasone 0,1% - 15 gr Tubet 20 195 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 56 Barna dermatologjike Betamethasone 4 mg/ml Ampule 100 6,311 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 57 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Ferrous sulphate 80 mg Tablete 700 5,760 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 58 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride Potassium acetate Magnesium acetate trihydrate Glucose monohydrate 500 ml Flakon1000 286,505 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 59 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 150 mg/3 ml Ampule 60 4,598 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtimi dhe asgjësimi i mbetjeve që dalin nga shërbimi ku marrin trajtim pacientët me COVID-19, marrëveshje kuadër me afat 12 muaj 14,016,000 Shpallur Procedura
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator, Tocilizumab 400mg/20ml” për nevojat e QSUT-së për situatën anti COVID -19 25,056,581 Shpallur Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik 353,106 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Rajonal Shkodër “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi(katering) për Spitalin Rajonal Shkoder” 45,014,772 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 35,630,163.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan 162,250,453 Lidhur Kontrata Blerimi Shpk & Bajrami N Shpk 118,583,332.50
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë” 118,652,760 Lidhur Kontrata K81716011V-K51712017A 97,105,732.95
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Loti i Dyte: “Blerje Kite ,Reagent dhe materiale konsumi per laboratoret 597,780 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 390,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Loti i Pare: “.Blerje kite ,reagente dhe materjale konsumi per Laboratorin Bio-Kimi per SAT -450 , I-Chroma Reader , Maglum 800 /ose ekuivalent 12,125,240 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 12,065,400.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Aparat Radiografie, krah C (program vaskular). 16,666,667 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Benzathine Benzylpenicillin 1.2 milion UI/2.5 ml Flakon/ Shiringe e para pergatitur 341,413 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 2 Anti-infektive te pergjithshem Human Rabies Immunoglobulin 150 UI/ml - 2ml Flakon 1,707,066 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.