Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
116 791 18927 66,156,336,325 14,973 48,773,335,664 36,981,679,461

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 3 Barna dermatologjike Betamethasone 4 mg/ml - 1 ml Ampule 12,487 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 4 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Ferrous sulphate 80 mg Tablete 16,283 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 5 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride + Potassium acetate + Magnesium acetate trihydrate + Glucose monohydrate 500 ml Flakon 525,251 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 6 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 150 mg/3 ml - 3 ml Ampule 454,887 Shpallur Procedura
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti Nr. 1.“Serume dhe reagente të ndryshem për QKTGJ 1,917,327 Shpallur Procedura
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti Nr. 2 “Filtra Deleukocitar për QKTGJ 2,220,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Riparim dhe mirembajtje Autoambulancash 1,093,509 Njoftuar Fituesi Auto Manoku Servis 1,092,950.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje Uniforma per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 57,900,605 Njoftuar Fituesi MARSI & AL 65,150 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 1 Human Coagulation Factor IX
56,266,156 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 38.8 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 2 Human Coagulation Factor X
68,939,220 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 689.39 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 4 Recombinant Factor IX
13,656,187 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 47.49 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 5 Human Hepatitis B imunoglobulin 10,602,616 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 7,796 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 8 Iloprost 5,001,705 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 4,000 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 9 IRON (III) Sucrose complex 988,313 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 244 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 7 Human plasma proteins (thereof Immunoglobulin at least 95%) + Immunoglobulin M (IgM) + Immunoglobulin A (IgA) + Immunoglobulin G (IgG) 121,064,374 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 19,186 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 10 Mannitol 58,682,715 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 197 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 11 Nadroparine calcium 11,154,581 Njoftuar Fituesi FLORIFARMA SHPK 277.2 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 12 Phospholipids fraction from porcine lung x 80mg/ml 11,161,588 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 26,260 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 13 Phytomenadion (Vitamin K) 3,310,094 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 44.3 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 14 Potassium chloride 86,595,580 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 61.94 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 18 Sodium bicarbonate 46,259,461 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 51 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 19 Sodium chloride 28,776,501 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 184 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 17 Recombinant human C1-inhibitor (Conestat alfa) 33,090,826 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 104,000 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 20 Sodium chloride 10,051,421 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 52 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 21 Sodium Chloride 15,272,644 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 89 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 22 Sodium chloride 525,774,735 Njoftuar Fituesi Trimed shpk & EDNA - FARMA shpk & FLORFARMA shpk & REJSI FARMA shpk 103.8 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 23 Sodium chloride 76,092,021 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 93.6 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 25 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 85,772,617 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 113.3 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 26 Soya bean oil, refined 3,966,067 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK 1,152.92 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 29 Tranexamic acid 5,082,810 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 91.3 leke per njesi.


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.