Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas institucionit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas institucionit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
96 22 10177 15,014,034,155 8,735 12,884,817,884 12,287,324,401

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 32 Sistemi kardiovaskular Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml Flakon/ Ampule 2,222,918 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 31 Sistemi kardiovaskular Verapamil 5mg/2ml Flakon/ Ampule 45,004 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 30 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg/2ml Flakon/ Ampule 44,512 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 29 Sistemi kardiovaskular Ranolazine 375 mg Tablete/ Kapsule 203,060 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 28 Sistemi kardiovaskular Nitroglycerine 0.3 mg Tablete/ Kapsule 17,495 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 27 Sistemi kardiovaskular Labetalol 5mg/ml Flakon/ Ampule 77,576 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 26 Sistemi kardiovaskular Isoprenaline 0.2 mg - 1 ml Flakon/ Ampule 73,324 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 25 Sistemi kardiovaskular Hydrocortisone sodium succinate 100 mg Flakon/ Ampule 23,939 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 24 Sistemi kardiovaskular Glyceryl trinitrate 0.4 mg Flakon/ Ampule 341,775 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 23 Sistemi kardiovaskular Fluvastatine 80 mg Tablete/ Kapsule 36,263 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 22 Sistemi kardiovaskular Flecainide 100 mg Tablete/ Kapsule 1,658 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 21 Sistemi kardiovaskular Flecainide 10mg/ml Flakon/ Ampule 168,056 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 20 Sistemi kardiovaskular Enoximone 100mg/20ml Flakon/ Ampule 189,453 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 19 Sistemi kardiovaskular Digoxin 0.1 mg/ml Flakon/ Ampule 96,196 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 18 Psikiatria Fluvoxamine 100 mg Tablete/ Kapsule 6,366 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17 Psikiatria Bromazepam 2.5 mg - 20 ml Flakon/ Ampule 57,474 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 16 Organet e shqisave Tobramycin dhe Dexamethasone (3mg dhe 1mg)/ml Flakon/ Ampule 28,442 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 15 Organet e shqisave Tobramycin 3 mg/ml Flakon/ Ampule 12,998 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 14 Organet e shqisave Dexamethasone dhe Neomycin sulphate dhe Polymyxin B Ung oftalmik 3.5 gram Tubet 16,800 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 13 Organet e shqisave Ciprofloxacin 3.5 mg/ml-5 ml Flakon/ Ampule 22,105 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 12 Organet e shqisave Betamethasone dhe Chloramphenicol 0.2% dhe 0.5%-5ML Flakon/ Ampule 26,526 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11 Sistemi respirator Salmeterol Pressurised inhalation suspension x 25mcg/actuation Flakon/ Ampule 17,242 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 10 Sistemi nervor Choline alfoscerate 1 gr Flakon/ Ampule 334,233 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 333,600
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 9 Sistemi nervor Sodium Valproate dhe Valproic Acid 145 mg dhe 333 mg Tablete/ Kapsule 31,537 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 Sistemi nervor Phenytoin sodium 50 mg/ml Flakon/ Ampule 172,420 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7 Sistemi nervor Naloxone 0.4 mg/ml-1 ml Flakon/ Ampule 64,839 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6 Sistemi nervor Levodopa dhe Carbidopa 250 mg dhe 25mg Tablete/ Kapsule 5,895 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 5 Sistemi nervor Levocarnitine 1gr/10ml Flakon/ Ampule 2,358 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 Sistemi nervor Lamotrigine 50 mg Tablete/ Kapsule 3,861 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Sistemi nervor Donepezil 5 mg Tablete/ Kapsule 12,547 Shpallur Procedura