Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas institucionit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas institucionit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
96 22 10269 15,780,399,227 8,862 13,300,259,142 12,686,913,469

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 Antituberkulare Ethambutol 400 mg Tablete/ Kapsule 1,106 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7 Anestezi Reanimacion Etomidate 20 mg/10 ml Flakon/ Ampule 41,904 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Rabies vaccine 1000 UI Flakon/ Ampule 113,493 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 5 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Mefloquine 250 mg Tablete/ Kapsule 46,839 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Levofloxacin 5 mg/ml Gtt Oph Flakon/ Ampule 27,215 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Benzylpenicillin potassium 1.000.000 UI Flakon/ Ampule 28,118 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Benzathine Benzylpenicillin 1.2 milion UI Flakon/ Ampule 46,945 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Amoxicilline 500 mg Flakon/ Ampule 139,729 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 32 Sistemi kardiovaskular Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml Flakon/ Ampule 2,222,918 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 31 Sistemi kardiovaskular Verapamil 5mg/2ml Flakon/ Ampule 45,004 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 30 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg/2ml Flakon/ Ampule 44,512 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 37000
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 29 Sistemi kardiovaskular Ranolazine 375 mg Tablete/ Kapsule 203,060 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 168000
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 28 Sistemi kardiovaskular Nitroglycerine 0.3 mg Tablete/ Kapsule 17,495 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 27 Sistemi kardiovaskular Labetalol 5mg/ml Flakon/ Ampule 77,576 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 26 Sistemi kardiovaskular Isoprenaline 0.2 mg - 1 ml Flakon/ Ampule 73,324 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 25 Sistemi kardiovaskular Hydrocortisone sodium succinate 100 mg Flakon/ Ampule 23,939 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 24 Sistemi kardiovaskular Glyceryl trinitrate 0.4 mg Flakon/ Ampule 341,775 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 23 Sistemi kardiovaskular Fluvastatine 80 mg Tablete/ Kapsule 36,263 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 22 Sistemi kardiovaskular Flecainide 100 mg Tablete/ Kapsule 1,658 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 21 Sistemi kardiovaskular Flecainide 10mg/ml Flakon/ Ampule 168,056 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 20 Sistemi kardiovaskular Enoximone 100mg/20ml Flakon/ Ampule 189,453 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 19 Sistemi kardiovaskular Digoxin 0.1 mg/ml Flakon/ Ampule 96,196 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 18 Psikiatria Fluvoxamine 100 mg Tablete/ Kapsule 6,366 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17 Psikiatria Bromazepam 2.5 mg - 20 ml Flakon/ Ampule 57,474 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 16 Organet e shqisave Tobramycin dhe Dexamethasone (3mg dhe 1mg)/ml Flakon/ Ampule 28,442 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 15 Organet e shqisave Tobramycin 3 mg/ml Flakon/ Ampule 12,998 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 14 Organet e shqisave Dexamethasone dhe Neomycin sulphate dhe Polymyxin B Ung oftalmik 3.5 gram Tubet 16,800 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 13 Organet e shqisave Ciprofloxacin 3.5 mg/ml-5 ml Flakon/ Ampule 22,105 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 12 Organet e shqisave Betamethasone dhe Chloramphenicol 0.2% dhe 0.5%-5ML Flakon/ Ampule 26,526 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11 Sistemi respirator Salmeterol Pressurised inhalation suspension x 25mcg/actuation Flakon/ Ampule 17,242 Shpallur Procedura