Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
104 649 14391 30,447,706,191 11,283 24,388,316,238 20,357,680,526

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 22 Sodium Chloride 0.9%-250ml 363,540 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 23 Glucose 348,172 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 24 Atropine Sulphate 87,316 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 25 Hyoscine butylbromide 26,856 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 26 Metoclopramid 59,228 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 27 Omeprazol 186,868 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 28 Ploroglucinol 105,875 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 29 Ascorbic acid (vitaminC) 124,308 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 30 Indomethacin 28,188 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 31 Adrenalin 7,222 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 32 Amiodarone 1,782 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 33 Dopamine 14,006 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 34 Methyldopa 87,750 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 35 Nifedipine 40,334 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 36 Suxamethonium 93,840 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 37 Lidocaine 51,429 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 38 Midazolam 27,702 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 39 Paracetamol 2,319 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 40 Phenobarbital 4,287 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 41 Ambroxol 43,781 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 42 Ephedrine hydrochloride 41,800 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 10. Poliglctin ose PGA , Coated- USP 1; Gjatesia e fijes 70-90 cm; Dimensioni i ageve 40-50 1,348,250 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 9. Adrenaline Sistemi kardiovaskular 1mg/ml-1ml 55,164 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 8. Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg -1 ml 216,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 7. Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg -2 ml 175,500 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 6. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti tretes 150 mg 9,972 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 5. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti 50 mg 293,154 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 4. Papaverine hydrochloride Metabolizmi dhe trakti tretes 40 mg-1 ml 324,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 3.Mannitol Gjaku dhe organet formuese te gjakut 20%-250 ml 686,541 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti2. Progesterone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 25 mg - 1ml 135,000 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.