Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas institucionit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas institucionit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
96 22 10277 15,845,571,768 8,865 13,320,022,682 12,706,460,600

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17 Psikiatria Bromazepam 2.5 mg - 20 ml Flakon/ Ampule 57,474 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 16 Organet e shqisave Tobramycin dhe Dexamethasone (3mg dhe 1mg)/ml Flakon/ Ampule 28,442 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 15 Organet e shqisave Tobramycin 3 mg/ml Flakon/ Ampule 12,998 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 14 Organet e shqisave Dexamethasone dhe Neomycin sulphate dhe Polymyxin B Ung oftalmik 3.5 gram Tubet 16,800 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 13 Organet e shqisave Ciprofloxacin 3.5 mg/ml-5 ml Flakon/ Ampule 22,105 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 12 Organet e shqisave Betamethasone dhe Chloramphenicol 0.2% dhe 0.5%-5ML Flakon/ Ampule 26,526 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11 Sistemi respirator Salmeterol Pressurised inhalation suspension x 25mcg/actuation Flakon/ Ampule 17,242 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 10 Sistemi nervor Choline alfoscerate 1 gr Flakon/ Ampule 334,233 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 333600
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 9 Sistemi nervor Sodium Valproate dhe Valproic Acid 145 mg dhe 333 mg Tablete/ Kapsule 31,537 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 Sistemi nervor Phenytoin sodium 50 mg/ml Flakon/ Ampule 172,420 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7 Sistemi nervor Naloxone 0.4 mg/ml-1 ml Flakon/ Ampule 64,839 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6 Sistemi nervor Levodopa dhe Carbidopa 250 mg dhe 25mg Tablete/ Kapsule 5,895 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 5 Sistemi nervor Levocarnitine 1gr/10ml Flakon/ Ampule 2,358 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 Sistemi nervor Lamotrigine 50 mg Tablete/ Kapsule 3,861 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Sistemi nervor Donepezil 5 mg Tablete/ Kapsule 12,547 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 Sistemi nervor Biperiden hydrochloride 2 mg Tablete/ Kapsule 1,667 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Sistemi nervor Biperiden hydrochloride 5mg/ml Flakon/Ampule 19,071 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr Blerje materiale mjekėsore imazheri pėr nevoja tė Drejtorisė Spitalit Rajonal Dibėr pėr vitin 2017 1,710,200 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1246600
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Mirėmbajtje Impianistike. Loti 3 - Riparim-mirėmbajtje e sistemeve tė impiantit tė zbutjes sė ujit-osmozės pėr analizat laboratorike nė QSUT, pėr vitin 2017 813,550 Shpallur Procedura
Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi per laboratorin 1,500,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 1500000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 8 Magnesium sulphate 40,828 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 32760
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 5 Pyridoxine hydrochloride 108,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 108000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Hyoscine butylbromide 5,011 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 5011
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 18 Promethazine hydrochloride 9,578 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 9579
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 14 Glukoze monohydrate 173,500 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 148000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 4 Papaverine hydrochloride 22,356 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 22356
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 3 Metoclopramid hydrochloride 15,433 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 13832
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 17 Neostigmine bromide 15,764 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 15764
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 13 Ketoprofen lysine salt 60,200 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 60200
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 12 Dioclofenac sodium 22,935 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 18975