Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 22 208 414,136,337 163 379,409,707 368,053,115

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan BLERJE MATERIALE KONSUMI MJEKSOR 1,040,279 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 2,000,000 Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM 2000000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjėsim i mbetjeve spitalore 2,974,000 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 1,683,868 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente 3,402,237 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 3400478
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Furnizim - vendosje ashensori dhe ndėrtimi i kullės sė ashensorit 4,500,000 Lidhur Kontrata FITORE SHPK 4241000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Rikonstruksion dhe Ndėrtim muri rrethues nė anėn jugore tė Spitalit 3,333,326 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 2579059
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore nė Spitalin Rajonal Elbasan - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Mirėmbajtje full-risk pėr pajisje laboratori 1,530,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Genius SHPK 1530000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore nė Spitalin Rajonal Elbasan - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Mirėmbajtje full-risk pėr aparat 1,215,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi SAER MEDICAL & HEALTH & LIGHT SHPK 1215000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore nė Spitalin Rajonal Elbasan - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 3 - Mirėmbajtje parandaluese pėr aparate anestezie dhe respirator 300,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Biometric Albania SHPK 300000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore nė Spitalin Rajonal Elbasan - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 4 - Mirėmbajtje parandaluese pėr aparate anestezie dhe respirator 310,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi MEDFAU SHPK 300000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore nė Spitalin Rajonal Elbasan - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 5 - Mirėmbajtje parandaluese pėr aparat Mamografi dhe anestezi 488,000 Rishpallur Prokurimi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 3,154,140 Lidhur Kontrata Euroteam SHPK 2920500
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje e impianistikės (Gazra mjekėsore, sistem ajri kondicionuar, i pompave tė ujit, fluksostateve dhe tė qarkullimit) 1,000,000 Lidhur Kontrata CLIMACASA 730000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirėmbajtje objektesh ndėrtimore 5,344,140 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje kite dhe reagente dhe materiale konsumi laboratori - Loti 1 16,723,650 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 16721470
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje kite dhe reagente dhe materiale konsumi laboratori - Loti 2 276,350 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė sė godinave me roje private, punonjės shėrbimi dhe sistem alarmi 12,344,331 Lidhur Kontrata KUMRIA 1 SHPK 11869838.33
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Riparime dhe shėrbime tė automjeteve - financuar nga Buxheti i shtetit 3,000,000 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 2986700
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje kite dhe reagente, Elektrolitmetėr 17,000,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 16721470
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 1,666,666 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 1296619
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (Pellet Briket) per nevojat e Qendrės spitalore Elbasan 4,550,228 Njoftuar Fituesi FA & BI SHPK 4550227.5
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje materiale radilogjike 1,082,300 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 999200
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 1 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Amikacine sulphate, 500 mg - 2 ml, Flakon 78,913 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 75240
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 2 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Ampicilline sodium, 1 gram, Flakon 76,945 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 76055
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 3 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine, 500 mg, Tablete 479 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 478.8
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 4 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine, 100 mg/10ml, Ampule 14,428 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 14379.2
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 5 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Serum antivipera, 5 ml, Ampule 17,835 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 6 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium chloride 09%-500, Flakon 844,649 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 844209
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i shtetit- Loti 7 - Barna dermatologjike, Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon 7,290 Anuluar Procedura