Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 46 211 153,008,989 179 121,951,846 115,889,800

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 21 - Blerje Phenobarbital, 10%-2 ml 18,522 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 20 - Blerje Paracetamol, 100 mg 1,231 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 19 - Blerje Paracetamol, 125 mg 2,034 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 18 - Blerje Paracetamol, 250 mg 2,786 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 17 - Blerje Paracetamol, 500 mg 1,130 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 16 - Blerje Diazepam, 5 mg 212 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 15 - Blerje Spironolactone, 25 mg 2,268 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 14 - Blerje Nifedipine, 10 mg 29,484 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 13 - Blerje Hydrochlorothiazide, 25 mg 181 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 12 - Blerje Digoxin, 0.25 mg 4,968 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 11 - Blerje Carvedilol, 25 mg 2,052 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 10 - Blerje Atenolol, 100 mg 992 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 9 - Blerje Amiodarone, 200 mg 605 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 8 - Blerje Ranitidine, 150 mg 12,150 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 7 - Blerje Progesterone, 25 mg - 1ml 48,600 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 6 - Blerje Betamethasone , 4mg/ml 2,063 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 5 - Blerje Oxytocine, 10UI / ml 220,516 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 4 - Fluconazole 18,803 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 3 - Ciprofloxacine, 500 mg 2,472 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Viper venom antiserum, 100AE, 35,437 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Dalteparine sodium, 5000 UI 5,322,720 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamete pėr Spitalin Rajonal Fier 207,686 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 200,862
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Fier 1,283,468 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1,282,160
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Fier 207,686 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 200,862
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shpenzime pėr mirėmbajtjen e automjeteve, pėr Spitalin Rajonal Fier 1,944,233 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Mirėmbajtje e objekteve ndėrtimore dhe impjanistikės, pėr Spitalin Rajonal Fier 1,471,120 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,347,135
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: Shtesė kontrate B15 - Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormonale sistemike, hormonale seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės dhe sistemi nervor pėr nevoja spitalore. Loti 3 - Prednisolone; Loti 4 - Vitamine B 6 (Pyridoxine Hydrochloride); Loti 5 - Vitamine B1 (Thiamine Hydrochloride); Loti 7 - Vitamine C (Acid ascorbic) 413,744 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 413,744
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: B2 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektive tė pėrgjithshėm dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore/ Loti 19 - Mannitol 198,700 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 198,700
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: B5 - Blerje barna anti-infektive, Antiturberkulare dhe Antineoplastike, dhe imunomodulatore, dermatologjike, gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Psikiatria, Sistemi kardiovaskular dhe sistemi muskolo- skeletik / Loti 17 - Furosemide 37,570 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 37,570
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: Blerje barna hormonale sistemime , hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, - Loti 8: Lėnde kontrasti pėr CT; Blerje barna hormonale sistemime, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, Lėndė Kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore - Loti 10: Gatopentic; Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevojat spitalore - Loti 2: Midazolam; Blerje barna Anestezi Reanimacion, Sistemi Anti infektiv i pėrgjithshėm, dhe Gjaku dhe organet Formuese tė Gjakut pėr nevojat spitalore - Loti 31: Cetriaxone 398,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 398,000