Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 30 233 98,580,815 134 54,381,644 55,134,336

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje oksigjeni per emergjence 399,514 Lidhur Kontrata MESSER ALBAGAZ SHPK 399514
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Sherbim dhe mirembajtje e objekteve dhe impjanistike 1,666,666 Lidhur Kontrata Eni L SHPK 1613490
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje protoxid 1,656,045 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Riparim dhe mirembajtje automjetesh 2018 1,250,000 Lidhur Kontrata KADIU SHPK
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Shėrbim mirėmbajtje automjeti 1,250,000 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 1084300
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje Kite dhe reagent pėr laborator. Loti 3- Mallra Konsumi 211,800 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 204200
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje Kite dhe reagent pėr laborator. Loti 1 - Autoanalizator A-15+Sebia+Mini(VIDAS+ Mythic-18) 1,292,300 Njoftuar Fituesi Biochem Nrp SHPK 1292300
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 1 Cefazoline 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 89000
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 Ceftriaxone 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 311500
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 22 Lende contrasti CT 35-400 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 135000
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 33 Ranitidine 150 mg 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 476
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 37 Dopamine 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 16200
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 45 Midazolam 0 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 9900
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 12 Prednisolone 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 1247400
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 23 Atropine sulphate 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 24300
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 31 Papaverine hydrochloride 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 21330
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 34Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6) 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 54000
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 35 Ascorbic acid(vitamin C) 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 216000
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 39 Lanatoside C 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 23805
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 42 Bupivacaine 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 29180
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 43 Caffeine +sodium benzoate 0 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 7290
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 18 sodium bicarbonat 0 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 475940
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 4 Ciproflosacine 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 36378
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 5 Metronidazole 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 45800
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 9 Povidone jodine 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 37800
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 13 Tranexamic acide 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 68600
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 16 Manitol 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 102025
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 17 Potasium Chloride 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 29150
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 20 sodium chloride 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 157700
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 24 Calcium gluconate 0 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 68925