Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė 2 15 30,268,124 8 9,931,304 9,860,399

Lista e tenderave

  • < mė para
  • 1
  • mė pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe Materiale konsumi pėr Laboratorė 313,000 Rishpallur Prokurimi
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi pėr Laboratorėt 6,020,000 Rishpallur Prokurimi
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe Materiale konsumi pėr Laboratorė 313,000 Rishpallje e Anuluar
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi pėr Laboratorėt 6,020,000 Rishpallje e Anuluar
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje filma Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 1,587,490 Shpallur Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Aparat Vidiogastroskop(set) 3,500,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 3,490,000
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje aparat autoanalizator hormonal 3,500,000 Shpallur Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi pėr laboratorėt, loti 3- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit FSDKSH 442,237 Lidhur Kontrata Genius SHPK 441,750
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje kite dhe reagente pėr aparatin Abacus 3CT Diatron, loti 2- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit FSDKSH 527,200 Lidhur Kontrata Genius SHPK 520,000
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje kite e reagente pėr aparatin SAT 450 dhe i Chroma Reader, loti 1- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit FSDKSH 245,200 Lidhur Kontrata Genius SHPK 245,200
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje aparat mjekėsor EEG 2,100,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 2,050,000
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite Reagente dhe materiale konsumi per te gjithe laboratorėt 265,713 Lidhur Kontrata Genius SHPK 264,432
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite Reagente dhe materiale konsumi per te gjithe laboratorėt 2,317,620 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,315,683
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi pėr laboratorėt 2,583,330 Anuluar Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje kite, reagentė dhe materiale konsumi pėr laboratorėt 533,334 Lidhur Kontrata Genius SHPK 533,334
  • < mė para
  • 1
  • mė pas >