Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Durrės 47 406 543,381,078 237 137,765,681 128,728,640

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė lote - financuar nga Fondet e FSDKSH. Loti 5 - Folinic acid, 50 mg/5ml, Flakon/ Ampule 25,813 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė lote - financuar nga Fondet e FSDKSH. Loti 4 - Methotrexate, 50 mg/5ml, Flakon/ Ampule 9,546 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė lote - financuar nga Fondet e FSDKSH. Loti 3 - Enoxaparin sodium 4000 UI shiringė e parapėrgatitur 2,875,446 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė lote - financuar nga Fondet e FSDKSH. Loti 2 - Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml, Flakon/ Ampule 222,292 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė lote - financuar nga Fondet e FSDKSH. Loti 1 - Choline alfoscerate 1 gr, Flakon/ Ampule 222,822 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Mirėmbajtje automjetesh pėr Spitalin Rajonal Durrės 1,248,458 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 10 - Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore, Folinic acid, 50 mg/5ml, Flakon/ Ampule 25,813 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 9 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Oxytocin, 10UI / ml, Flakon/ Ampule 40,499 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 8 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Viper venom antiserum, 100 AE, Flakon/ Ampule 194,970 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 7 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefepime, 1 gram, Flakon/ Ampule 1,177,512 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 6 - Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore, Methotrexate, , 50 mg/5ml, Flakon/ Ampule 9,546 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 5 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Daltaparin sodium 5000UI shiringe e parapergatitur 4,324,736 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Enoxaparin sodium 4000 UI shiringe e parapergatitur 2,875,446 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 3 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine hydrochloride, 50 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule 125,676 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 2 - Sistemi kardiovaskular, Glyceryl trinitrate, 5 mg-1.5 ml, Flakon/ Ampule 222,292 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 1 - Sistemi nervor, Choline alfoscerate, 1 gr, Flakon/ Ampule 222,822 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 2 - Transport dhe asgjesim i medikamenteve dhe Kite-Reagent tė skaduar 50,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 1 - Transport dhe asgjesim i mbetjeve tė rrezikshme 3,681,320 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje pajisjesh mjekėsore 2,250,000 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamenti Heparine me peshė molekulare tė ulėt e ndarė sipas peshės nė Daltaparine sodium 4500 UI 4,324,736 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamenti Heparine me peshė molekulare tė ulėt e ndarė sipas peshės nė Enoxaparine sodium 4000UI 2,875,446 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 57 - Salbutamol, 5 mg/ml - 20 ml, Flakon/ Ampule 11,627 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 56 - Piracetam, , 1 g/ 5 ml, Flakon/ Ampule 15,768 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 55 - Phenobarbital, 10%-2 ml, Flakon/ Ampule 37,044 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 37,030
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 54 - Paracetamol, 100 mg, Supozitor 7,182 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 5,530
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 53 - Paracetamol, 125 mg, , Supozitor 4,745 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 3,710
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 52 - Paracetamol, 250 mg, , Supozitor 7,221 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 5,460
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 51 - Chlorpromazine, 50mg/2ml, Flakon/ Ampule 2,700 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,700
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 50 - Caffeine dhe sodium benzoate, 20%-1ml, Flakon/ Ampule 2,430 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,430
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente ndarė nė 57 lote, deleguar nga MSH - financuar nga fondet e FSDKSH-sė. Loti 49 - Ibuprofen, 100mg/5ml-100ml, Flakon/ Ampule 7,147 Shpallur Procedura