Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 22 483 150,667,470 480 147,144,721 144,736,061

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Riparim automjetesh 1,249,950 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1091680
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shėrbim i ruajtjes me roje private 1,832,749 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje Ushqime 3,499,842 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 3090185
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje Kite dhe Reagente 3,290,500 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 3288700
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore, dializė dhe impjant uji i dializės 1,380,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 1375000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e imazherisė (filma, solucione), pėr nevojat e Spitalit Gjirokastėr 438,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 438000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e imazherisė (filma, solucione), pėr nevojat e Spitalit Gjirokastėr 668,900 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 526980
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale konsumi mjekėsor pėr Dializėn 22,453,250 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 22448000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (pellet) 2,015,000 Njoftuar Fituesi Nafire MOLLOHOLLI 2015000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (pellet) 2,425,000 Lidhur Kontrata Nafire MOLLOHOLLI 2425000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje oksigjen mjekėsor 1,366,580 Lidhur Kontrata GTS SHPK 1366575
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Riparim i pajisjes mjekėsore RO-GRAFI / SKOPI, Model Duo Diagnost (Philips Healthcare) 2,278,400 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 2278000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje kite dhe reagentė pėr nevojat e spitalit 3,684,600 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 3679350
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje ushqime pėr nevojat e spitalit 2,901,540 Lidhur Kontrata REGLI SHPK 2513065
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Riparim dhe mirėmbajtje automjetesh pėr nevojat e spitalit 1,083,330 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1057800
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 3 - Sistemi kardiovaskular, Adrenaline 0-1 mg -1 ml Ampulė 14,700 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 14700
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Riparim dhe mirėmbajtje e Sterilizatorit tė pėrpunimit tė mbetjeve spitalore 916,666 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEDFAU SHPK 910000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e Imazherisė 440,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e Imazherisė 810,000 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 712600
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore dialize dhe impiantit tė ujit tė dializės pėr nevojat e spitalit 1,382,780 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 1380000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje ushqime 3,265,660 Rishpallje me Njoftim Fituesi M.C Catering SHPK 2872000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private 1,954,930 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 1696424
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e Imazherisė (filma, solucione), pėr nevojat e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 1,250,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 1 - Cefazoline Sodium, Loti 8 - Haloperidol, Loti 21 - Diclofenac sodium, 75 mg/3ml, ampule; Loti 22 - Ketoprofen sale di lisna 4mg-2ml 441,633 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 441633
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materialesh konsumi pėr shėrbimin e Hemodializės, pėr nevojat e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 24,828,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 24788660
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private 6,690,940 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 6434047.77
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekėsore pėr shėrbimin e Hemodializės" 3,441,950 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 3441950
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh" pėr nevojat e Spitalit Gjirokastėr (Adrenaline, Furosemide) 13,580 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 13579.75
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh" pėr nevojat e Spitalit Gjirokastėr (Sodium lactate) 103,020 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 103020
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Blerje medikamentesh 61,572 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK 61572