Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 31 115 174,871,710 96 139,485,026 137,119,398

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Mirėmbajtja e Autoambulancave tė Spitalit Rajonal Berat 1,290,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Krevate Pacienti nga tė ardhurat dytėsore 4,222,400 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i Kateringut pėr Spitalin Rajonal Berat 2,142,855 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 2,141,478
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim me Barna 1,361,572 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 1,360,598
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje filma x-ray. Loti 2 - Filma skaneri 151,200 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje filma x-ray. Loti 1 - Filma Konvecional pėr grafi skopi dhe mamografi 746,550 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: "Furnizimi me Barna" 3,485 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK 3,485
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: "Furnizimi me Barna" 72,658 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK 72,658
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: "Furnizim me Filma x rat konvencional" 149,652 Lidhur Kontrata +Shtesė SAER MEDICAL SHPK 149,652
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: "Furnizim me Filma Skaneri", pėr plotėsimin e nevojave tė fillimit tė vitit 2017 75,600 Lidhur Kontrata +Shtesė SAER MEDICAL SHPK 75,600
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizime me kite reagent biokimit dhe materiale laboratorike 3,297,830 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 3,173,430
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 715,971 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 596,642
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 20,980 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 17,483
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 68,568 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 57,140
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 16,368 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 13,640
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 30,436 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 25,363
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 20,793 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 17,328
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 6,471 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 5,393
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 72,658 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK 60,548
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 3,485 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK 2,904
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i kateringut pėr Spitalin Rajonal Berat 3,877,644 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 3,877,643
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i trajtimit tė Mbetjeve Spitalore 2,508,800 Njoftuar Fituesi Euroteam SHPK 2,257,920
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 6 - teste pėr astrup 85,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 85,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 5 - solucione pėr elektrolite 288,400 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 288,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 4 - teste pėr analiza pėr aparat VEDALAB 2,252,900 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 2,252,300
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 3 - reagente pėr cell counter 1,242,200 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 1,240,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 2 - teste pėr hemoglobinė e glukozuar 795,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 787,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Kite dhe Reagentė pėr Spitalin Rajonal Berat. Loti 1 - Furnizime me kite, reagent biokimik dhe materiale laboratorike 3,327,030 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i riparimit tė aparaturave - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 3 - Riparim i aparaturave laboratorike autoanalizator, aparat fotometėr model minitecno pėr spitalin dhe poliklinikėn, aparat ecg, elektrobisturi 416,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 416,000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i riparimit tė aparaturave - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Riparimi I Aparaturave te anestezise model drager,mamografise mamaomat300 dhe aparatit te gastros endoskopise 1,666,667 Lidhur Kontrata MEDFAU SHPK 1,665,800