Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 15 47 26,165,991 42 17,599,691 17,171,554

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrimit dhe gjelbėrimit 1,178,750 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private, te Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 1,875,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private, pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Mat 2,235,050 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Karburant dhe vaj (furnizimi me karburant) 495,833 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 495,833
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim i sigurimit dhe ruajtjes me roje private 340,949 Lidhur Kontrata Global security SHPK 339,235
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Rikonstruksion i pjesshėm i Spitalit Mat (SALLA E MADHE) 1,618,497 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,599,566
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim pėr ngrohje (Pellet) 987,500 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrimit dhe gjelbėrimit 1,178,750 Rishpallje me Njoftim Fituesi Iridiani&Kadeli SHPK 924,570
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 5 - Blerje Buke 454,750 Lidhur Kontrata ERDIS  382,500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 4 - Blerje perime 251,418 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 234,110
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 3 - Blerje Mishi 291,600 Lidhur Kontrata ERDIS  291,600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 2 - Blerje Bulmeti 720,181 Lidhur Kontrata ERDIS  596,800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 1 - Blerje ushqime 430,721 Lidhur Kontrata ERDIS  395,400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Trajtimi i mbetjeve spitalore tė rrezikshme (shtesė kontrate) pėr periudhėn 19 dhjetor 2016 – 31 dhjetor ( 13 ditė) 121,500 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDI-TEL SHPK 121,500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim pėr ngrohje (Pellet) 987,500 Lidhur Kontrata FA & BI SHPK 986,880
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 5 - Blerje ushqimesh 409,222 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 398,825
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 4 - Blerje perime 230,128 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 296,400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 3 - Blerje buke 446,500 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 210,150
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 2 - Blerje mishi 517,600 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 461,160
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 1 - Blerje bulmeti 686,550 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 535,000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Financuar nga Buxheti i Shtetit 305,888 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 303,185
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė sė objektit me roje private 1,020,000 Lidhur Kontrata Global security SHPK 1,001,048
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrim - gjelbėrimit 66,794 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 66,794
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Blerje ushqime 134,400 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 134,400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim tė sigurimit dhe ruajtjes 3,116,670 Lidhur Kontrata Global security SHPK 3,054,045
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrimit dhe gjelbėrimit 900,000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 898,320
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat 2,290,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: "Blerje karburanti" 203,520 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHPK 203,520
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: "Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private" 296,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Global security SHPK 296,000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikal" 91,421 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK 91,421