Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd 24 55 56,974,934 54 53,274,934 49,594,887

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė fizike me roje private 3,847,620 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 3,576,234
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 20 lote, (Loti 19) 1,505 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 1,505
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor, Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore ndare ne lote - Loti 5 1,505 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 1,505
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Loti 1 - Furnizimi me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil) 191,877 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 191,877
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi-reanimacion, sistemi anti-infektiv tė pėrgjithshėm sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 35 lote, 1bar/1 lot (B1- 1bar/1lot) (Loti 30) 54,188 Lidhur Kontrata +Shtesė VINIFARMA SHPK 45,157
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje shtypshkrime 136,202 Lidhur Kontrata +Shtesė Rama Graf SHPK - KRISTALINA K-H SHPK 136,202
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje shtypshkrime 850,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 593,876
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime pėr nevoja spitalore 2,800,000 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 2,795,811
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje medikamente pėr nevoja tė Spitalit Pėrmet 823,981 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 823,981
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private 60,174 Lidhur Kontrata +Shtesė Nazeri 2000 SHPK 60,174
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private 447,213 Lidhur Kontrata +Shtesė Nazeri 2000 SHPK 447,213
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Blerje ushqime pėr nevoja spitalore 541,700 Lidhur Kontrata +Shtesė Lulzim Hasballa 541,700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Blerje barna sistemi nervor dhe sistemi respirator dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, gjithsej 19 lote, 1bar/1 lot (B7- 1bar/1lot) (Loti 10,16) 16,067 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 16,067
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 12 lote, 1bar/1 lot(B3- 1bar/1lot) (Loti 11) 899,038 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 899,038
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (briket pellet) 3,545,680 Njoftuar Fituesi FA & BI SHPK 3,537,972
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje briket pellet 688,500 Lidhur Kontrata +Shtesė FA & BI SHPK 688,500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje oksigjen gaz pėr pėrdorim mjekėsor pėr nevoja spitalore 6,247 Lidhur Kontrata +Shtesė GTS SHPK - MESSER ALBAGAZ SHPK 6,247
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Rikonstruksion i ambjenteve tė shėrbimit tė urgjencės dhe sistemit tė ngrohjes pėr katin pėrdhe, Spitali Librazhd 12,091,700 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 10,525,451
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi privat i sigurisė fizike pėr nevoja emergjente 491,092 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 491,092
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime pėr nevoja spitalore 2,723,840 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 2,708,508
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi privat i sigurisė fizike pėr nevoja emergjente 982,184 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 969,310
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime pėr nevojat emergjente tė spitalit 976,164 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 966,161
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi privat i sigurisė fizike 3,928,740 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 3,577,702
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Projekt Preventiv Zbatimi pėr "Rikonstruksionin e disa ambjenteve / shėrbimeve tė Spitalit Librazhd- 1,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ERALD-G SHPK 990,000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje shtypėshkrime- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit art 602 900,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK - KRISTALINA K-H SHPK 681,010
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM1)" 237,627 Lidhur Kontrata +Shtesė Biometric Albania SHPK 237,580
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje medikamente pėr nevojat emergjente tė spitalit 3,542,340 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 2,951,256
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime pėr nevoja spitalore 3,700,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM1)" 171,600 Lidhur Kontrata +Shtesė Montal SHPK 171,600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje Vancomycine (1 gram/flakon) pėr nevojat spitalore 12,600 Lidhur Kontrata +Shtesė Albanian New Farm SHPK 12,600