Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė 22 58 19,157,994 58 19,157,994 17,905,745

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Mirėmbajtje tė Objekteve Fizike dhe Impiantistikės 1,372,476 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1335005
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Blerje artikuj ushqimore 1,562,610 Lidhur Kontrata M.C Catering SHPK 1463650
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė sigurisė fizike tė Dshs-Mirditė 2,508,009 Njoftuar Fituesi Minatori SHPK 2400000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Mirėmbajtje tė objekteve fizike dhe impianistikės- Loti 1 Mirėmbajtje tė objekteve fizike 778,591 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 494017
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Mirėmbajtje tė objekteve fizike dhe impianistikės- Loti 2 Mirėmbajtje tė impianistikės 778,591 Lidhur Kontrata COMFORT SHPK 248000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Blerje mallra ushqimorė pėr vitin 2016- Loti 1 - Blerje artikuj ushqimorė 665,510 Rishpallje me Lidhje Kontrate M.C Catering SHPK 665510
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė DSHS Mirditė 1,960,590 Rishpallje me Lidhje Kontrate Minatori SHPK 1817404
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Furnizim me lėndė djegėse pėr automjetet diesel (gazoil) 236,833 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 236833
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B1- blerje barna sistemi anti-infektiv tė pėrgjithshme dhe sistemi nervor pėr nevoja spitalore" 2,328 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 2328
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B3- blerje barna antineuplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, hormonale, sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut" 100,630 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 100630
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B5- blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, lėndė kontrasti pėr ct dhe mri, metabolizmi dhe trakti tretės dhe psikiatria" 14,652 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 14652
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B6- Blerje barna metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi kardio vaskular, muskulo skeletik, barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, sistemi nervor, sistemi respirator, gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevoja spitalore" 120,831 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 120831
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Mirėmbajtje tė objekteve fizike dhe impianistikės, ndarė nė lote- Loti 1 – Mirėmbajtje tė objekteve fizike dhe Loti 2 – Mirėmbajtje tė impianistikės 132,772 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 132772
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje Artikuj Ushqimore"- Loti 1 - Blerje artikujsh ushimore tė ndyshėm dhe loti 3 - Blerje mish viēi 162,675 Lidhur Kontrata +Shtesė M.C Catering SHPK 162675
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B6 - Blerje barna metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi kardio vaskular, muskulo skeletik, barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, sistemi nervor, sistemi respirator, gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevoja spitalore" ndarė nė lote gjithsej 31 lote- Loti B9 - Blerje barna pėr nevoja spitalore 31,062 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 31062
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B9 - Blerje barna pėr nevoja spitalore" 58,620 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 58620
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje artikuj ushqimore", Loti 2 – Blerje bukė gruri 54,560 Lidhur Kontrata +Shtesė Sandėr Biba 54560
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B3- blerje barna antineuplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, hormonale, sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut" 7,800 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 7800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B9 - Blerje barna, pėr nevoja spitalore" 30,532 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 30532
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekėsore" i ndarė nė lote- Loti 2 - Blerje materiale mjeksore pėr shėrbimin e Imazherisė 47,100 Lidhur Kontrata +Shtesė IRIS SHPK 47100
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B1 - blerje barna sistemi anti infektiv tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor" 85,968 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 85968
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B3 - Blerje barna antineuplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, hormonale,sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut" 5,000 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 5000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B5 - blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, lėndė kontrasti pėr CT dhe MRI, metabolizmi dhe trakti tretės dhe psikiatria" 7,662 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 7662
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B6 - blerje barna metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi kardiovaskular, muskulo skeletik, barna hormonale sistemike, hormone seksuale, sistemi nervor, sistemi respirator, gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevojat spitalore 19,700 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 19700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje oksigjen tė lėngshėm dhe tė gaztė, barna anti infektive tė pėrgjithshme, antineoplastike dhe immunomodulatore, gjaku dhe organet formuese tė gjakut, psikiatria, sistemi muskolo-skeletik, sistemi nervor, sistemi respirator, anestezi reanimacion dhe organet e shqisave", pėr nevoja spitalore 65,520 Lidhur Kontrata +Shtesė GTS SHPK - MESSER ALBAGAZ SHPK 65520
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat spitalore (MM2)" 61,702 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK 61702
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat spitalore (MM2)" 76,699 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 76699.2
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me subjekte private tė Spitalit Mirditė" 301,760 Lidhur Kontrata +Shtesė Minatori SHPK 301760
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "Furnizim me lėndė djegėse pėr ngrohje tė lėngėta pėr pėrdorim Termik dhe civil, termik dhe industrial (Solare) pėr kaldaja" 133,844 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA 133844
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mirditė Shtesė kontrate: "B4- blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevojat spitalore" 34,366 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 34366