Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 44 570 173,919,324 443 162,189,449 158,312,048

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Supervizion dhe kolaudim pėr Rikonstruksionin e njė godine 4 katėshe dhe shtesė anėsore pėr zhvendosjen e maternitetit brenda korpusit tė Spitalit Korcė 971,634 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 4 - Viper venom antiserum 100 AE Flakon/Ampule 25,312 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 3 - Nadroparine sodium 5700UI Shiringe e parapergatitur 478,580 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Deltaparine sodium 5000UI Shiringe e parapergatitur 332,672 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Enoxaparine sodium 4000UI Shiringe e parapergatitur 205,389 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje Oksigjen i gaztė mjekėsor pėr Spitalin Korēė 4,880,388 Lidhur Kontrata GTS SHPK - MESSER ALBAGAZ SHPK 4,879,420
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė Kontrate: Shėrbimin e Lavanterisė nė Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Korēė 15,908,400 Lidhur Kontrata +Shtesė GRAND KORCA - SHPK 15,908,400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė, e ndarė nė lote. Loti 1 - Ampiciline Sodium 1 gr flakon dhe Loti 3 - Fluconazole 150 mg Tab/ca 75,940 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 75,940
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje oksigjen i gaztė mjekėsor pėr Spitalin Korēė 1,468,092 Lidhur Kontrata +Shtesė GTS SHPK - MESSER ALBAGAZ SHPK 1,468,092
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje materiale pastrimi pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė 629,840 Lidhur Kontrata +Shtesė WCENTER SHPK 629,840
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Ushqime per nevojat spitalore, Spitali Korēė. Loti 1 - Blerje bukė masive gruri; Loti 2 - Blerje mish viēi cilėsia e parė 574,932 Lidhur Kontrata +Shtesė GEA SHPK 574,932
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale, Spitali Korēė (MM2) 776,642 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK & OES DISTRIMED SHPK 776,642
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Riparim mirėmbajtje automjete pėr Spitalin Korēė 311,600 Lidhur Kontrata +Shtesė Sotiraq Plasari 311,600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote (B 16-1 bar / 1 lot); Loti 2 - Amiodaron, Loti 3 - Insuline humane neutrale 11,434 Lidhur Kontrata +Shtesė FUFARMA SHA 11,434
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote (B 15-1 bar / 1 lot); Loti 6 - Ranitidine 50 mg Ampule, Loti 8 - Sevofluran 54,867 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 54,867
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote (B 14-1 bar / 1 lot); Loti 2 - Neostigmine bromide 21,164 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 21,164
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote (B 13-1 bar / 1 lot); Loti 2 - Atropine 1 mg -1 ml, Ampule; Loti 3 - Papaverine; Loti 4 - Bupivacaine 45,357 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 45,357
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote (B 10-1 bar / 1 lot); Loti 2 - Amoxicilline dhe acid clavulonic 77,600 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 77,600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B10-1 bar / 1 lot); Loti 1 - Meropenem 23,000 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 23,000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B9-1 bar / 1 lot); Loti 3 - Adrenaline 5,040 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 5,040
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B7-1 bar / 1 lot); Loti 4 - Insuline Glargine 12,930 Lidhur Kontrata +Shtesė FUFARMA SHA 12,930
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B7-1 bar / 1 lot); Loti 7 - Tramadol 8,840 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 8,840
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B7-1 bar / 1 lot ). Loti 13 - Propofol 10,800 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK 10,800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B7-1 bar / 1 lot ). Loti 5 - Thiopental 6,020 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 6,020
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B6-1 bar / 1 lot ). Loti 22 - Calcium gluconate 37,800 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 37,800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B5-1 bar / 1 lot ). Loti 1 - Cefazoline sodium, Loti 21 - Diclofenac sodium, Loti 22 - Ketoprofen sale di lisina 343,200 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 343,200
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B5-1 bar / 1 lot ). Loti 23 - Pancuronium bromide 6,690 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 6,690
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B3-1 bar / 1 lot ). Loti 8 - Potassium chloride 40,810 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 40,810
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B2-1 bar / 1 lot ). Loti 19 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Mannitol 79,480 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 79,480
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė e ndarė nė lote ( B2-1 bar / 1 lot ). Loti 20 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Heparinė me peshė molekulare tė ulėt 4000UI/5000 UI/ 5700UI Shiringė e p.pėrgatitur 294,520 Lidhur Kontrata +Shtesė Megapharma SHPK - Fufarma SHA 294,520