Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė 23 195 332,037,039 192 330,146,282 319,499,748

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje pjese konsumabile pėr aparaturat dhe pajisjet mjekėsore nė spitalin Sarandė 1,256,364 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 1255000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shėrbimi i Lavanterisė dhe hotelerisė nė pavionet e Drejtorisė Shėrbimit Spitalor Sarandė 96,364,800 Lidhur Kontrata Devis SHPK 95814144
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Mirėmbajtje e automjeteve 1,438,000 Anuluar Procedura 667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje kite dhe reagente ndarė nė lote. Loti 1 - Blerje kite e reagent biokimik 316,340 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 295575
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje kite dhe reagente ndarė nė lote. Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjik pėr aparat SISMEX – KX - 21 992,650 Lidhur Kontrata SWISSMED SHPK 992650
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Mirėmbajtje e automjeteve - financuar nga buxheti i shtetit 1,438,000 Njoftuar Fituesi BEKTASH MUHAMUĒI - KOSTANDIN GRAMOZI 725750
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Ruajtja e objekteve ndėrtimore tė shėrbimit spitalor dhe tė personelit mjekėsor me roje private nga subjekte private deri nė fund tė vitit 2017 (pėr 280 ditė) 2,357,881 Lidhur Kontrata ELNADO SHPK 2353400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 3 - Blerje mish pule dhe djathė fetė 563,429 Lidhur Kontrata MB KURTI SHPK 476280
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 5 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Azithromycin 500 mg Tablete/ Kapsule 10,067 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 10067
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 8 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefazoline sodium 1 gram Flakon/ Ampule 311,338 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 311338
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 10 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ceftazidime 1 gram Flakon/ Ampule 61,923 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 61923
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 12 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefuroxime sodium 1500 mg Flakon/ Ampule 10,870 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 10870
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 14 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine hydrochloride monohydrate, 500 mg Tablete/ Kapsule 2,886 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2886
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 15 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 200mg/100ml Flakon/ Ampule 241,477 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 241477
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 16 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 400mg/200ml Flakon/ Ampule 103,599 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 103599
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 17 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 100 mg/10ml Flakon/ Ampule 82,445 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 82445
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 21 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Levofloxacin 500 mg Tablete/ Kapsule 2,893 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 2893
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 22 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Metronidazole 500 mg/100 Flakon/ Ampule 267,120 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 267120
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 23 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Piperacillin sodium dhe 4 gr dhe 500 mg Flakon/ Ampule 48,816 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 48816
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 26 - Anti-infektive tė, Sulfamethoxazole dhe , 400mg dhe , Tablete/ Kapsule 661 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 661
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 28 - Anestezi Reanimacion, Fentanyl, 50mcg/ml-, Flakon/ Ampule 16,211 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 16211
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 29 - Anestezi reanimacion, Isoflurane, 100 ml, Flakon/ Ampule 43,091 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 43091
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 36 - Barna dermatologjike, Povidone Iodine, 10%- 1000, Flakon/ Ampule 34,668 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 34668
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 42 - Barna hormonale sistemike, Prednisolone, 25 mg/2ml, Flakon/ Ampule 165,238 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 165238
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 43 - Barna hormonale sistemike, Progesterone, 25 mg - 1ml, Flakon/ Ampule 1,620 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 1620
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 44 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Acetylsalicylic acid, 100 mg, Tablete/ Kapsule 800 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 46 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule 2,430 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2430
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 47 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule 5,172 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 5172
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 48 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Heparine me peshe molekulare te ulet, 4000UI/4500, Shiringe e para pėrgatitur 16,634 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 16634
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 49 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Mannitol, 20%-250 ml, Flakon/ Ampule 24,993 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 24993