Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë 27 42 59,129,211 41 57,729,211 54,868,896

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë 21. Blerje medikamente per nevoja urgjente 306,776 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 299,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Riparim i Celesit te Komutimit te Gjeneratorit 268,000 Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 249,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Materiale Pastrimi 183,000 Njoftuar Fituesi MARJO - MONDI  176,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje kite , reagente dhe materiale konsumi laburatorike . 2,590,502 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,157,401.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje medikamente per nevojat spitalore . 2,163,028 Rishpallje me Lidhje Kontrate CFO PHARMA  2,150,209.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje Kite Reagente dhe Materiale Konsumi Laburatorike per nevojat e vitit 2019. 2,316,746 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,316,026.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje ushqime per nevojat spitalore per vitin 2019 900,000 Lidhur Kontrata 4 S 892,940.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje paisje mjekesore 3,432,700 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 3,399,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje ushqime per nevojat spitalore 1,100,000 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 901,250.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laboratorike 2,122,596 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 2,110,890.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje medikamente dhe materiale konsumi mjekësore për pLotësimin e nevojave deri më datë 15.04.2018 2,043,870 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  2,043,870.10
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje materiale mjekimi për nevojat spitalore 116,700 Lidhur Kontrata +Shtesë MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 116,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje kite reagente dhe materiale konsumi laboratorike 196,147 Lidhur Kontrata +Shtesë Genius SHPK 196,146.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laboratorike 1,599,999 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 1,594,613.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shërbimi i ruajtjes dhe i sigurisë me roje private të ambjenteve të Spitalit Kavajë 2,470,500 Njoftuar Fituesi FIRDEUS SECURITY SHPK 2,235,148.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje pajisje laboratorike 2,269,999 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,254,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje ushqime për nevojat spitalore 1,399,998 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 1,214,440.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shërbimi i ruajtjes dhe i sigurisë fizike me roje private të ambienteve të Spitalit Kavajë 487,438 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 484,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje medikamente 2,964,542 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2,620,852.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje karburant për automjetet 500,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHA - Kastrati SHPK 500,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje Materiale Mjekësore për pLotësimin e nevojave emergjente deri në datën 15.04.2017, ndarë në 2 Lote. Loti 1 - Materiale mjekimi të përgjithshme MM1, Loti 2 - Materiale mjekimi konsumabel dhe kirurgjikale MM3 13,240,031 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 13,240,031.20
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime për nevojat spitalore 230,700 Lidhur Kontrata +Shtesë Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 230,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje materiale mjekimi për nevojat spitalore 124,435 Lidhur Kontrata +Shtesë OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 124,435.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje medikamente për nevojat mjekësore 69,173 Lidhur Kontrata +Shtesë Alfarmakos SHPK 69,172.60
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje medikamente për nevojat mjekësore 10,500 Lidhur Kontrata +Shtesë MEDICAMENTA SHPK 10,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje medikamente për nevojat mjekësore 24,805 Lidhur Kontrata +Shtesë MEGAPHARMA SHPK 24,805.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Shtesë kontrate: Blerje Oksigjen i gaztë mjekësor, për nevoja të spitalit Gramsh 132,753 Lidhur Kontrata +Shtesë MESSER ALBAGAZ SHPK 132,753.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Shtesë kontrate: Blerje lëndë djegëse pellet druri, për ngrohje të spitalit Gramsh 390,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Nafire MOLLOHOLLI 390,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Blerje Oksigjen Gaz mjekësor 124,944 Lidhur Kontrata +Shtesë MESSER ALBAGAZ SHPK 124,944.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes dhe i sigurisë fizike, me roje private të ambjenteve të Spitalit Kavajë 647,162 Lidhur Kontrata +Shtesë Leksi Security SHPK 647,162.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.