Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Shkodėr 22 239 172,240,724 186 151,478,892 141,323,157

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje kite dhe reagente. Lot 1 - Blerje kite, reagente dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik dhe Bakteorologjik pėr Spitalin Rajonal Shkodėr pėr vitin 2017 1,075,250 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 1 Viper venom antiserum 70,874 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 2 Tuberculin PPD 103,620 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 4 Glyceryl trinitrate 129,668 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 8 Nadroparine sodium 111,669 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndarė nė lote - financuar nga FSDKSH. Loti 9 Halothan 214,309 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndare nė lote, gjithsej 9 lote. Loti 3 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine hydrochloride, 50 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule 169,173 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 113750
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndare nė lote, gjithsej 9 lote. Loti 5 - Sistemi nervor, Choline alfoscerate, 1 gr, Flakon/ Ampule 584,913 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 583800
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndare nė lote, gjithsej 9 lote. Loti 6 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Oxytocin, 10UI / ml, Flakon/ Ampule 104,159 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndare nė lote, gjithsej 9 lote. Loti 7 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Enoxaparine sodium 4000 UI Shiringe e parapergatitur 143,772 Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK 137900
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje kite dhe reagente - financuar nga FSDKSH. Loti 1 - Blerje kite, reagente dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik dhe Bakteorologjik 1,171,490 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje kite dhe reagente - financuar nga FSDKSH. Loti 2 - Blerje kite dhe reagente pėr ekzaminime specifike 2,149,140 Rishpallje me Njoftim Fituesi SWISSMED SHPK 2149140
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje shtypshkrime pėr Spitalin Rajonal Shkodėr pėr vitin 2017 1,000,000 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 820890
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Siguracion ndėrtese e Spitalit Rajonal Shkodėr, pėr tė gjitha ambientet nė pėrdorim pėr vitin 2017 965,200 Njoftuar Fituesi SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP 965100
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Riparim dhe mirėmbatje automjetesh pėr Spitalin Rajonal Shkodėr 1,037,100 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 998700
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje materiale tė buta pėr Spitalin Rajonal Shkodėr pėr vitin 2017 1,600,000 Njoftuar Fituesi Blerina kapedani 1538400
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje ushqime (bylmet, mish,fruta, bukė) pėr Spitalin Rajonal Shkodėr pėr vitin 2017 - financuar nga Buxheti i Shtetit, FSDKSH 6,666,660 Rishpallje me Lidhje Kontrate NIKA SHPK 6477400
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Evadim i mbeturinave spitalore pėr vitin 2018 1,075,500 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Evadimi i mbeturinave spitalore pėr Spitalin Rajonal Shkodėr 1,075,500 Lidhur Kontrata Rozafa-94 SHPK-Pastrime Silvio SHPK 1048900
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private pėr Spitalin Rajonal Shkodėr pėr vitin 2017 9,925,000 Lidhur Kontrata MIRI SHPK 9895160
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 1 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Serum antitetanik (SAT) 250 IU/1ml, 200 Ampula 235,240 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 2 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Serum antivipera 5 ml, 5 Ampula 17,835 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 4 - Anestezi Reanimacion, Fentanyl 50mcg/ml-10ml, 400 Ampula 33,082 Rishpallje me Lidhje Kontrate INCOMED SHPK 33080
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 5 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Oxytocinė 10UI / ml, 1800 Ampula 51,084 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 7 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Insulinė humane neutrale 100UI/ML, 90 Shiringa tė p-pėrgatitura 46,088 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 8 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine 50 mg - 5 ml, 1000 Ampula 49,260 Rishpallje me Lidhje Kontrate INCOMED SHPK 49260
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 9 - Sistemi kardiovaskular, GLYCERIL TRINITRATE 5mg-1-5 ml, 1500 Ampula 283,155 Rishpallje me Lidhje Kontrate TRIMED SHPK 277500
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 14 - Sistemi kardiovaskular, Amiodaron 150 mg/3ml, 500 Ampule 51,105 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente- Loti 15 - Sistemi kardiovaskular, Dobutamine hydrochloride, 250 mg - 20 ml, 200 Flakon 168,912 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente pėr Kimioterapinė - financuar nga FSDKSH-ja- Loti 1 -Docetaxel, 80 mg, Flakon 2,358,288 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 1380000