Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec 33 67 83,547,871 63 77,335,461 86,473,046

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Mirembajtja e Objekteve Ndertimore dhe Imjanistikes per Spitalin Pogradec 2083333 Lidhur Kontrata REJ 18593847
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadim dhe trajtim i mbetjeve Spitalore per Spitalin Pogradec 2220000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 2220000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirmbatje te autoambulancave ne pronesi te Drejtorise te Sherbimit Spitalor Pogradec 7684856 Njoftuar Fituesi BARDHYL CAKE 4208477
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pogradec 6882136 Njoftuar Fituesi GORA SHPK 6247564
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje medikamente per Spitalin Pogradec 806940 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  804734
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me artikuj ushqimore pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec, Marrėveshje kuadėr me afat 12 muaj 3000000 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 2880525
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve per Spitalin Pogradec 1200000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje materiale mjekimi per Spitalin Pogradec 2994927 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2993644.1
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve Spitalore pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 1200000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Mirėmbajtja e objekteve ndėrtimore dhe impjanistikės pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 4000000 Lidhur Kontrata REJ 3866742
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadim dhe trajtim i mbetjeve Spitalore per DSHS Pogradec 725000 Lidhur Kontrata Euroteam SHPK 683694
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirėmbajtja e Automjeteve pėr Spitalin Pogradec 1416666 Lidhur Kontrata BARDHYL CAKE 1416666
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete karburant diesel (gasoil) 500000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 500000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje shtypshkrime pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 73800 Lidhur Kontrata TRIPTIK SHPK 73800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 160190 Lidhur Kontrata MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 160190
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 6666666 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6558500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me Ushqime per Spitalin Pogradec - financuar nga Buxheti i Shtetit 2916835 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 2696850
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje medikamente pėr Spitalin Pogradec e ndarė nė 2 lote 3309636 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  2757975.83333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Mirėmbajtja e Objekteve dhe Impjanistikės pėr DSHS Pogradec 793572 Lidhur Kontrata +Shtesė ADA-CO SHPK 793572
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me lėndė djegėse pėr ngrohje tė lėngėta pėr pėrdorim termik civil dhe industrial (NAFTE), pėr DSHS Pogradec 1666666 Lidhur Kontrata RESULI SHPK Marzh fitimi 25 %
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 119400 Lidhur Kontrata +Shtesė FUFARMA SHA 99500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 41200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41200
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje Materiale mjekimi pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 291096 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 291096.416666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 33320 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 51652
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec. 244609 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 203840.583333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 93278 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 77731.6666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 29805 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 24837.5
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje Oksigjen i gazte mjekesor per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec 160865 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 134054.166666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Evadim dhe trajtim i mbetjeve Spitalore pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 146370 Lidhur Kontrata +Shtesė Euroteam SHPK 146370
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 96727 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 80605.8333333333


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.