Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
109 711 16992 46,701,183,929 13,327 35,546,869,711 26,519,532,262

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Evadim mbetjesh urbane, dezinfektim, deratizim dhe dezinsektim ne S.U Shefqet Ndroqi Tirane 1,247,680 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė LOT IV Laboratori Bakteriologjik 521,350 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė LOT Reagente Klinike 1,147,500 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė LOT 2 KOAGULIMI 669,400 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė LOT 1 Laboratori Biokimik 1,425,500 Shpallur Procedura
Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 Blerje pajisje mjekesore 10,917,640 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 10,871,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 9 - Kite dhe reagente te pershtatshme per autoanalizatorin e gazeve ne gjak Cobas b221 (Roche Omni S6) / (ose ekuivalent) 8,455,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 - Reagente Kimike, Kite diagnostikuese dhe Materiale Laboratorike 1,031,400 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7 - Kite reagente per SEBIA HYRIS / HIDRASIS / (ose ekuivalent) 372,100 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6 - Kite reagente per IMMULITE 1000, DPC / (ose ekuivalent) 12,586,800 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 5 - Kite, reagente dhe material konsumi per Architect 2000 (ABBOTT) / (ose ekuivalent) 3,360,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 - Kite hematologjike per ABX – Micros 60 / (ose ekuivalent) 2,761,900 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 - Kite reagente per Koagulometrin ACL 9000 (IL) / (ose ekuivalent) 1,552,600 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 – Kite reagente per percaktimin e gazeve ne gjak (IL) GEMPREMIER 3000 / (ose ekuivalent) 1,078,110 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 - Kite reagente dhe materiale konsumi te OLYMPUS AU 640 / AU 2700 / (ose ekuivalent). 10,751,900 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Blerje protoksid azoti 4,582,500 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Blerje lende e pare per Kaldajat – Biomase (Pellet) 5,055,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara Spitali Psikiatrik Elbasan Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinēi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij 268,475,020 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 1,242,000 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM 1,242,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i pare: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 8,543,800 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 373,522.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i dyte: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 4,070,338 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 592,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i kater: Materiale konsumi - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 302,920 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 39,127.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i trete: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hematologjik – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 1,689,500 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 27,908.50
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 4 Tuba dhe konsumabla 563,380 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 12 Gojeza Per matjen e Fenos/ose Ekuivalent 1,476,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 4,915 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 11 Materiale Konsumi Bakteriologjike. 400,200 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 10 Reagente te pergjithshme Bakteriologjike 1,213,950 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 8 Disqe per Antibiograme. 245,200 Njoftuar Fituesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadim i mbetjeve urbane spitalore- - Marreveshje Kuader me nje operatore ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 2 vjeēar (24 muaj) 833,333 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Eleminim i mbetjeve te rrezikshme 7,279,200 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.