Open Procurement Albania

Rikonstruksion i njė godine 4 kat dhe shtesė anėsore pėr zhvendosjen e Maternitetit brenda korpusit tė Spitalit Korēė

Autoritet Prokurues Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė
Institucion Kontraktues Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i njė godine 4 kat dhe shtesė anėsore pėr zhvendosjen e Maternitetit brenda korpusit tė Spitalit Korēė (*ku fondi nga buxheti i shtetit pėr vitin 2017/investime ėshtė 21,666,666 lekė pa TVSH nė favor tė Spitalit Korēė)
Nr. Reference REF-68096-02-17-2017
Vlera / Fondi Limit 113,787,943
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Kėrkesė pėr Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit tė Tenderit 20-02-2017
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 15-03-2017
Data e mbajtjes sė tenderit 15-03-2017
Nr. i Operatorėve Konkurues 16
Operatorė Konkurues A.I.A & JUNIK - Agri Construction - BE-IS - KOLA INVEST&B -93 - Boshnjaku.B - HASTOCI - Aurora Konstruksion & Advanced Business Solutions ABS - Kacdedja &Company Riviera 2008 - Ndertim Montim Patos SHA - Ed Konstruksion- Alba Konstruksion - 2T - B360- Caushi- Climacasa - Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K71910001M-J68007522L
 • A.I.A & JUNIK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 102354237
  Data e shpalljes sė fituesit 02-08-2017
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH
  Data e lidhjes sė kontratės
  Kohėzgjatja e kontratės 12 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa. Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:
  1. Shoqeria “Agri Construction” Shpk, me NIPT K01725001F, per arsyet si me poshte:
  a. Dokumenti nga subjekti prodhues AHI- CARRIER nuk eshte Autorizim i mirfillte por nje dokument i derguar me e-mail dhe si i tille nuk eshte original. Nuk eshte dokument I noterizuar sipas kerkeses se DST.
  b. Nuk vertetohet lidhja e prodhuesit Toshiba me leshuesin e autorizimit AHI-CARRIER
  c. Subjekti Doppler ka dhene Autorizim per OE me nje dokument jo original dhe as i njesuar me origjialin tek Noteri por vetem nje perkthim i nje dokumenti fotokopje
  d. Ne katallogon e paraqitur nga Doppleri nuk eshte dhene asnje specifikim sipas pikes ‘’3’’ te Tabeles’’K’’.
  Eshte paraqitur nje dokument i perkthyer me specifikimet teknike te cilat nuk jane marre nga katalogu original i prodhuesit Doppler.
  e. Autorizimi i leshuar nga KLIMATIKA nuk eshte origjinal as i njesuar me origjinalin nga Noteri por vetem i perkthyer.
  f. Per Paisjen Cisco, OE ka sjelle nje Autorizim nga nje subjekt i huaj CURVERTURE, e cila duke pretenduar qe eshte partenere e grupit CISCO ka leshuar Autorizim per subjektin Agri-Konstruksion shpk qe te paraqese oferten per kete pajisje. Nuk vertetohet lidhja e CURVERTURE me prodhuesin CISCO.
  g. Distributori 2FAF ka paraqitur nje dokument Autorizim te prodhuesit i cili eshte pa firme dhe vule.
  Autorizimi i pretenduar eshte vetem per konfirmimin e shoqerise 2FAF si klient dhe jo si distributor i ketij prodhuesi. Gjithashtu nuk eshte paraqitur katalog i prodhuesit por vetem nje skede teknike pa te dhenat e kerkuara ne specifikimet teknike.
  h. OE Agri Konstruksion ka paraqitur te njejtin staf I cili eshte aktualisht i angazhuar ne nje tjeter projekt te Ministrise se Shendetesise “Rikonstruksion i ambienteve ku do tė instalohen pajisjet qė do tė furnizohen nga kredia italiane e TRAUMĖS”, perkatesisht Ing. Elektrik dhe Ing. Hitroteknik. Kjo bie ndesh me deklaraten e leshuar per punonjesit e stafin per realizimin e punimeve te objektit, ne te cilen deklarohet se Stafido te jete i pranishem gjate te gjithe kohes qe do te kryhen punime.
  i. OE Agri Konstruksion ka paraqitur dy kamioncina dhe nje kamion te cilat jane makineri qe perdoren ne projektin tjeter te Ministrise se Shendetesise “Rikonstruksion i ambienteve ku do tė instalohen pajisjet qė do tė furnizohen nga kredia italiane e TRAUMĖS”.
  j. Subjekti Agri-Konstruksion shpk nuk ka asnje kamion te tille qe te kete aftesine mbajtese 10 – 15 ton.
  2. Shoqeria “BE-IS” Shpk, me NIPT K71412003A, per arsyet si me poshte:
  a. Nuk eshte paraqitur sipas pikes E te Kritereve te Vecanta, dokumentacioni perkates per te deshmuar punonjesit e kualifikuar me profilin ekspert zjarrfikes i licensuar-1.
  b. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikes L te kritereve te vecanta, ne pajisjen “Cisco Catalyst”, pasi mungon autorizimi i prodhuesit. Ne vend te tij ofertuesi ka deklaruar qe prodhuesi, e ka dhene ekskluzivitetin ne Shqiperi tek subjekti “ITD” shpk, qe ka leshuar autorizimin per kete procedure.
  c. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikes L te kritereve te vecanta, ne pajisjen “Dyer te brendeshme Importi”, pasi mungon autorizimi i prodhuesit. Ne vend te tij ofertuesi ka deklaruar qe prodhuesi “Dierre SPA” ne Itali, e ka dhene ekskluzivitetin ne Shqiperi tek subjekti “Genti Bedalli”, qe ka leshuar autorizimin te firmosur por jo te vulosur per kete procedure.
  d. Rezultoi qė OE ka bere nje gabim prej 4.6 % nga vlera e ofertuar, pasi vlera e sakte duhet te ishte 94,048,059.16 lekė pa TVSH.
  3. Shoqeria “Boshnjaku.B” Shpk , me NIPT K72627402H, per arsyet si me poshte:
  a. Nuk ploteson kriterin per kontraten e ngjashme. Ka paraqitur gjithsej 11 kontrata dhe ne asnje prej tyre nuk ploteson kerkesen e DST per vleren 56 890 000 leke (nje kontrate te vetme), apo vleren totale prej 227 575 000 leke (shuma e kontratave). Ne kontratat e paraqitura 8 kontrata nuk jane te ngjashme dhe ka mungesa ne dokumentat shoqeruese qe duhet te kishte paraqitur.
  b. Per pajisjet sipas pikes K, ofertuesi nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi nga kompanite prodhuese te pajisjeve. Per disa prej pajisjeve ka paraqitur kontrata furnizimi te vitit 2016 nga distributor, por pa paraqitur lidhjen e distributorit me prodhuesin.
  c. Rezultoi qė OE ka bere nje gabim prej 2.7 % nga vlera e ofertuar, pasi vlera e sakte duhet te ishte 80,767,937.5 lekė pa TVSH.
  4. Shoqeria “Hastoēi” Shpk , me NIPT J62028009B, per arsyet si me poshte:
  a. Per punonjesit me kualifikime teknike nga IQT, ne librazet e te poshte permendurve te cilat jane format i vjeter, nuk ka opsion vendosjen e dates se fillimit dhe te mbarimit te vlefshmerise, por vetem daten e dhenies se testimit. Per kete arsye, ne keto libreza nuk shprehet afati i vlefshmerise se tyre:
  - per elektriēist ploteson kerkesen per nje punonjes (Naun Luta), nga dy qe kerkohen ne dst, pasi per dy prej tyre(Mirban Kadiu dhe Martin Gjinaj) nuk shprehet afati i vlefshmerise.
  - -per saldator ploteson kerkesen per nje punonjes (Zyber Krosi), nga dy qe kerkohen, pasi per dy prej tyre (Harabi Gjoni dhe Veli Vani) nuk shprehet afati I vlefshmerise.
  b. Katalogu i paraqitur nga prodhuesi KLIMALLCO eshte i paperkthyer .
  c. Te dhenat teknike te kerkuara per pajisjen “Pompe Nxehtesie” nuk permbushen teresisht sipas katalogut te prodhuesit KLIMALLCO.
  d. Katalogu i paraqitur nga prodhuesi SCHINDLER eshte i paperkthyer.
  e. Per pajisjen CISCO eshte paraqitur autorizim nga ITD e cila nuk ka paraqitur lidhjen me prodhuesin e ketyre pajisjeve. Dokumenti i paraqitur si “Partner Locator”, u verifikua ne webin zyrtar te CISCO-s dhe rezultoi qe ITD nuk eshte distributor i pajisjeve CISCO.
  f. Katalogu i paraqitur nga prodhuesi CISCO eshte i paperkthyer
  g. Pajisjet “Dyer te brendshme” te ofruara nga prodhuesi GEZE nuk permbushin teresisht specifikimet teknike.
  5. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik: Shoqėria “B-93” shpk, me Nipt J62903508R dhe Shoqeria “KOLA INVEST”
  shpk me Nipt K93103401G pėrfaqesuar nga shoqeria “B-93” Shpk, per arsyet si me poshte:
  a. Anetari i BOE Kola Invest nuk ploteson kriterin per pune te ngjashme per disa pune ne vlere jo me te vogel se 227 575 000 leke. Nga pese kontratat e paraqitura, ne asnje prej tyre nuk ploteson vleren e kerkuar per nje kontrate te vetme. Gjithashtu, duke mbledhur vleren e te gjitha kontratave, sipas perqindjeve ne bashkepunimet perkatese, perseri nuk ploteson vleren totale te kerkuar te puneve te kryera. Nderkohe qe dhe ne keto pese kontrata, dy prej tyre perkatesisht kontrata “Ndertim rrjeti ujesjellesi Tirane” dhe “Linje e re e furnizimit me uje te portit Vlore” nuk konsiderohen kontrata te ngjashme.
  b. Per pajisjen “Cisco Catalist”. Ofertuesi B-93 ka paraqitur autorizim nga distributor “ ITD” shpk Tirane, e cila nuk ka paraqitur lidhjen me prodhuesin e ketyre pajisjeve.
  c. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikave L dhe M te kritereve te vecanta, per pajisjen e “Trajtimit te ajrit”. Eshte paraqitur autorizim per ngohje – ftohje ventilim nga ‘Aermek Albania’ shpk, e cila ka autorizim prodhuesi nga AERMEC S.P.A Rome, qe eshte i paperkthyer. Distributori nuk shprehet per paisjet sipas tabeles, por per ngohje – ftohje ventilim te objektit.
  d. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikave L dhe M te kritereve te vecanta, per pajisjen “ashensor sherbimi spitalor”. Ka paraqitur autorizim nga prodhuesi “BIOFAIL” per distributorin “Armanda Zhaka P.F.” te paperkthyer. Ndersa ne vend te katalogeve jane paraqitur Skicat te shkeputura dhe te pa vulosura apo nen logon e prodhuesit por te vulosura nga Lifetech qe duhet te jete vula e distributorit vendor.
  e. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikaes M te kritereve te vecanta, per pajisjen “dyer te brendeshme importi”. Eshte paraqitur autorizim prodhuesi nga “Everest” shpk, Tirane, por katologu nuk eshte sipas kerkeses ne dst. Dyert kerkohet te jene importi.
  6. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik: Shoqeria “Aurora Konstruksion” Shpk, me Nipt K02017003I dhe shoqeria “Advanced Business Solutions - ABS” Shpk, me Nipt K21710002J pėrfaqėsuar nga Shoqeria “Aurora Konstruksion” shpk,, per arsyet si me poshte:
  a. Nuk ploteson kerkesen per dy kamionēina me kapacitet mbajtes mbi 3 ton, pasi dy mjetet e deklaruara nuk e kane tonazhin e kerkuar. Konkretisht, automjeti ne pronesi me targe TR 0073 T eshte me kapacitet mbajtes 1.245 ton dhe kamionēina me qera me targe AA 023 IO eshte me kapacitet mbajtes 1.13 ton.
  b. Anetari i BOE ABS Shpk, e cila eshte ne kontrate bashkepunimi me 7.9 %, nuk ka paraqitur shtojcen 9 dhe makineri e pasisje ne raport me perqindjen.
  c. Rezultoi qė OE ka bere nje gabim prej 2.7 % nga vlera e ofertuar, pasi vlera e sakte duhet te ishte 91,744,935 lekė pa TVSH.
  7. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik: Shoqeria “Kacdedja” Shpk, me Nipt K51712017A dhe Shoqeria “Company Riviera 2008” Shpk, me Nipt K81716011V pėrfaqėsuar nga Shoqeria “Kacdedja” shpk, per arsyet si me poshte:
  a. Kontrata e paraqitur nga anetari i BOE, RIVIERA 2008 Shpk eshte per ndertim kapanoni, pra nuk permbush kushtin e kontrates se ngjashme sipas % ne kontraten e bashkepunimit.
  b. Inxhinieret e paraqitur nga anetari i BOE, Kacdedja Shpk jane pa eksperiencen e kerkuar, mbeshtetur nga te dhenat e librezave te paraqitura.
  c. Per te gjitha pajisjet vendi i prodhimit eshte shenuar Europe (Duke mos percaktuar qartesisht shtetin)
  d. Per pajisjet “Pompe Nxehtesie” dhe “Pajisje trajtimi ajri” eshte paraqitur vetem nje kontrate furnizimi e dates 10.10.2016 me Aertermika e cila gjithashtu nuk verteton lidhjen me prodhuesin DAIKIN pasi ka paraqitur nje dokument me kushtet e furnizimit per vitin 2016.
  e. Nuk jane shenuar te dhenat ne katalogun DAIKIN.
  f. Per ashensorin, ka autorizim nga Fredi shpk Kavaje, i autorizuar nga MASTECH S.r.l. Por ne autorizim nuk cilesohet se me ēfare do te furnizohet Kacdedja shpk
  g. Katalogu I paraqitur per ashensorin eshte vetem nje foto ne te cilen nuk eshte shenuar modeli dhe asnje e dhene teknike.
  h. Autorizimi nga MASTECH eshte dokument jo original dhe as i njesuar me origjialin tek Noteri.
  i. Per pajisjer DYER eshte paraqitur nje deklarim qe konfirmon qe shoqeria 2FAF eshte klient per portat Automatike GU. Nuk vertetohet se 2FAF eshte distributor I kompanise pasi nuk ka paraqitur lidhjen mes tyre.
  j. Te dhenat ne katalogun e Dyerve nuk jane te mjaftueshme per permbushjen e specifikimeve teknike Rezultoi qė nuk ka gabime aritmetike dhe oferta nuk eshtė anomalisht e ulėt.
  k. Nuk eshte ofruar pajisja CISCO, por pajisje ALCATEL. Pra kemi te bejme me mungese autorizimi dhe katalogu per kete pajisje.
  l. Per pajisjen “Panel Diellor” nuk vertetohet lidhja midis Aertermika dhe ofertuesit, gjithashtu ne katalogun e paraqitur mungon modeli i kerkuar ne dst.
  m. Anetari i BOE, Kacdedja Shpk ka paraqitur te njejtin staf i cili eshte aktualisht i angazhuar ne nje tjeter projekt te Ministrise se Shendetesise “Rikonstruksion i ambienteve ekzistuese dhe shtesė ambientesh tė reja pėr kabinetin e fizioterapisė dhe rehabilitimit, si dhe, rikonstruksion dhe pėrshtatje e hyrjes sė godinės kryesore pėr recepsion si dhe disa magazinave pėr farmacinė qendrore, nė Spitalin Universitar tė TRAUMĖS”.
  8. Shoqeria “Ndertim Montim Patos” SHA, me Nipt J63229454K, per arsyet si me poshte:
  a. Nuk ka paraqitur dokumentacioni i kerkuar per ekspertin zjarrfikes. Shprehet me deklarate se nuk eshte i nevojshem eksperti zjarrfikes. Ky eshte kriter i vendosur ne DST dhe OE nuk e ploteson si kriter.
  b. Nuk ploteson kriterin per kontrate te ngjashme.
  -Ka paraqitur kontraten : “Ndertim i godines se administrates dhe godines se QFR ne SU Shefqet Ndroqi”, punime te cilat sipas formularit te vleresimit jane kryer ne periudhen 27.04.2012 deri me 15.04.2014. Per kete objekt ka paraqitur vetem nje fature tatimore, date 12.05.2014 me vlere 8 200 000 leke pa tvsh, e cila nuk ploteson kerkesen e dst per vleren e kerkuar.
  c. Nuk ploteson kerkesen per punonjesit me IQT, pasi mungojne mekanike me IQT (dy te kerkuar).
  d. Nuk ka paraqitur autorizime prodhuesi. Per paisjet e kerkuara jane paraqitur vetem katologet, ne gjuhe te huaj, te paqarkuar. Vetem katologet e paneleve diellore jane ne gjuhen shqipe.
  9. Shoqeria “Ed Konstruksion” Shpk, me Nipt K61625001I, per arsyet si me poshte:
  a. Per kriterin e kontratave te ngjashme, operatori ofertues ka paraqitur vetem kontraten per objektin: “ Rikonstruksioni i ish nderteses se Laboratoreve per pershtatje per Qendren e Konsultave ne QSUT”, por referuar edhe perqindjes prej 60% te perkushtimit ne kete objekt, vlera prej 29 012 984 leke pa TVSH, eshte me e vogel se vlera e kerkuar ne DST. Gjithashtu, per kete kontrate, nuk jane paraqitur te gjitha faturat tatimore.
  b. Nuk eshte paraqitur Shtojca 11, Deklarata mbi gjendjen gjyqesore
  c. Nuk eshte paraqitur sips pikes D te Kritereve te Vecanta, Deklarata e Administratorit te ketij Operatori Ekonomik, per Drejtuesin Teknik si dhe stafin teknik qe do te angazhohen ne objekt.
  d. Nuk eshte paraqitur sipas pikes E te Kritereve te Vecanta, dokumentacioni perkates per te deshmuar punonjesit e kualifikuar me profilin elektricist-2, mekanik-2, saldatore-2, ekspert zjarrfikes i licensuar-1.
  e. Nuk ka paraqitur sipas pikes K te Kritereve te Vecanta, Deklarata e ofertuesit per modelin, kompanine prodhuese dhe vendin e prodhimit sipas tabeles.
  f. Nuk eshte paraqitur sipas pikave K-1, Ldhe M, te Kritereve te Vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori i autorizuar si dhe katalogu perkates per Pompe Nxehtesie
  g. Nuk eshte paraqitur sipas pikes pikave K-2, L dhe M te Kritereve te Vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori i autorizuar si dhe katalogu perkates per Pajisje Trajtimi Ajri
  h. Nuk eshte paraqitur sipas pikes pikave K-3, L dhe M te Kritereve te Vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori I autorizuar si dhe katalogu perkates per Ashensor sherbimi spitalor
  i. Nuk eshte paraqitur sipas pikes pikave K-4, L dhe M te Kritereve te Vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori I autorizuar si dhe katalogu perkates per Panel diellor.
  j. Nuk eshte paraqitur sipas pikes pikave K-5, L dhe M te Kritereve te vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori I autorizuar si dhe katalogu perkates per Cisco Catalyst
  k. Nuk eshte paraqitur sipas pikave K-6, K-7, L dhe M te Kritereve te Vecanta, Autorizim prodhuesi ose distributori i autorizuar si dhe katalogu perkates per dyer te brendeshme importi
  l. Nuk eshte paraqitur sipas pikes O te Kritereve te Vecanta, vetedeklarimi I njohjes me objektin dhe vizites ne terren.
  m. Nuk eshte paraqitur Shtojca 9, Deklarata mbi disponueshmerine e mjeteve shoqeruar me tabelen perkatese
  10. Shoqeria “Alba Konstruksion” Shpk, me Nipt J61812013R, per arsyet si me poshte:
  a. Per kriterin e kontratave te ngjashme, operatori ofertues ka paraqitur kontraten per objektin: “ Godine banimi dhe sherbimi ne Farke”, sipas formularit te vleresimit, i cili nuk eshte I firmosur nga autoriteti punedhenes, eshte ndertuar ne periudhen 15.04.2012 – 20.12.2014, por nga faturat tatimore te shitjes te paraqitura, vetem tre prej tyre jane brenda afatit tre vjeēar te kerkuar ne DST, konkretisht ne vleren 25,943,780, pra nuk e ploteson kriterin e kontratave te ngjashme.
  b. Per Cisco Catalyst, ka autorizim nga Gjergji Kompjuter, por ai s’eshte prodhues dhe nuk ka autorizim nga prodhuesi.
  c. Katologu dhe specifikimet nga Cisco, eshte i paperkthyer.
  d. Autorizimi per pajisjen Ashensor, nga ana e kompanise prodhuese eshte I paperkthyer dhe noterizuar, si dhe katalogu nuk e permban modelin e kerkuar
  e. Katalogu I dyerve te brendeshme nuk e permban modelin e kerkuar
  f. Autorizimi I prodhuesit per pajisjet e trajtimit te ajrit dhe pompes se nxehtesise, eshte paraqitur ne formen e fotokopjes se panoterizuar dhe nuk eshte i perthyer
  g. Eshte ndryshuar shtojca 1 e DST duke paraqitur nje shume te ndare te nje vlere me TVSH dhe nje vlere pa TVSH.
  11. Shoqeria “2T” Shpk, me Nipt K01731001M, per arsyet si me poshte:
  a. Nuk ploteson kriterin per pune te ngjashme pasi ne kontraten e paraqitur me objekt: “Punime per ndertimin dhe rehabilitimin e tre shkollave ne Durres, Lezhe dhe Fier”, nuk ka paraqitur te gjithe dokumentacionin shoqerues qe verteton kryerjen e punimeve. Mungon Formulari sipas Shtojces 8 dhe Akti i Kolaudimit. Gjithashtu nuk del e qarte se sa eshte perqindja e bashkepunimit per Oeratorin 2T ne kete kontrate, pasi kryerjen e punimeve e ka bere ne bashkepunim me subjektet “Drino” dhe “Edicom”. Faturat e paraqitura nuk jane firmosur nga investitori.
  b. Nuk eshte paraqitur sipas pikes M te Kritereve te vecanta, katalogu perkates i perkthyer per pajisjen “Cisco Catalyst”.
  c. Nuk eshte paraqitur sipas pikes M te Kritereve te vecanta, katalogu perkates i perkthyer per pajisjen “Njesi trajtimi ajri”.
  d. Nuk eshte paraqitur sipas pikes M te Kritereve te vecanta, katalogu perkates i perkthyer per pajisjen “Pompe nxehtesie”.
  e. Nuk eshte paraqitur sipas pikes M te Kritereve te vecanta, katalogu perkates i perkthyer per pajisjen “Panel diellor”.
  f. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikes M te kritereve te vecanta, per pajisjen “ashensor sherbimi spitalor”. Kataloget e pajisjes nuk jane te Prodhuesit “MASTECH” por te “ORONA G”. Gjithashtu kataloget jane te paperkthyer.
  g. Nuk eshte paraqitur i plote dokumentacioni i kerkuar sipas pikave L dhe M te kritereve te vecanta, per pajisjen “Dyer te brendeshme importi”. Autorizimi i leshuar nga Distributori i autorizuar, eshte i firmosur por i pa vulosur. Gjithashtu katalogu i paraqitur eshte i paperkthyer.
  12. Shoqeria “Adem Pojani”, Person Fizik, per arsyet si me poshte:
  Nuk ka paraqitur ofertė ekonomike dhe dokumentacionin e kėrkuar nė DST.
  13. Shoqeria “B360” Shpk, per arsyet si me poshte:
  Nuk ka paraqitur ofertė ekonomike dhe dokumentacionin e kėrkuar nė DST.
  14. Shoqeria “Caushi” Shpk, per arsyet si me poshte:
  Nuk ka paraqitur ofertė ekonomike dhe dokumentacionin e kėrkuar nė DST.
  15. Shoqeria “Climacasa” Shpk, per arsyet si me poshte:
  Nuk ka paraqitur ofertė ekonomike dhe dokumentacionin e kėrkuar nė DST
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit tė kontratės
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit tė fituesit
  Lidhja e Kontratės