Open Procurement Albania

Loti Nr. 5: Blerje Buke

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat
Objekti i Tenderit Loti Nr. 5: Blerje Buke
Nr. Reference REF-05948-01-31-2019
Vlera / Fondi Limit 454 167,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-02-2019
Data e mbajtjes se tenderit 11-02-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues ERDIS
NELSA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NELSA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 350 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-02-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 420 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 01-03-2019
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2019
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatorin Ekonomik: “ERDIS” Sh.p.k:

  • Nga shqyrtimi i dokumentacionit të paraqitur nga operatori ekonomik, shoqëria “ERDIS” Sh.p.k, për pjesëmarrje në tender, rezulton se nuk përmbush dokumentacionin e kërkuar në përputhje me Kriteret e Veçanta të Pranimit/ Kualifikimit, si më poshtë:
  I. Nuk përmbushet pika 8/ 2.3 Kapaciteti Teknik/ Kriteret e veçanta të kualifikimit:
  8. Operatori ekonomik për lotin konkurues duhet të paraqesë dokumentin me anë të cilit vërtetohet sesubjekti i tij është i regjistruar pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU).
  - Ky kriter nuk përmbushet nga ana e operatorit ekonomik, pasi nuk është paraqitur dokumenti me anë të cilit vërtetohet se subjekti juaj është i regjistruar pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.09 - Dt.04-03-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.10 - Dt.11-03-2019


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.