Open Procurement Albania

Loti 7 - Transcatheter aortic valve implantation / Kompleksi i materialeve per stente valvulare aortal (TAVI)

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Loti 7 - Transcatheter aortic valve implantation / Kompleksi i materialeve per stente valvulare aortal (TAVI)
Nr. Reference REF-30194-07-12-2019
Vlera / Fondi Limit 15 533 400,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 08-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues MONTAL
F.M.E.S.
O.E.S DISTRIMED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 954 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “MONTAL” Shpk :
  Nuk ka paraqitur Ofertë Ekonomike.

  2. " F.M.E.S. " SH.P.K.:
  a) Referuar germes ç) pika 2.3 Kapacitet i Teknik ne DST eshte kerkuar ”Për të gjithë artikujt e ofruar te paraqiten katalogje, ku te përfshihen edhe specifikimet teknike te hollësishme për secilin artikull (pjeset e katalogut qe permbajne emertimin dhe specifikimet e detajuara teknike te artikullit qe ofertohet, nese nuk jane ne gjuhen shqipe, te perkthehen ne gjuhen shqipe dhe te noterizohen). Operatori ekonomik duhet te markoje ne katalogun perkates produktet qe ofron sipas numrit rendor (te markuara sipas artikullit) te percaktuar ne formularin e ofertes”. OE ”F.M.E.S” Sh.p.k ka paraqitur ne SPP Broshure per artikujt por te pa markuar sipas artikujve qe jane kerkuar. Gjithashtu broshura e paraqitur nuk eshte e perkthyer dhe noterizuar sipas kerkesave te kesaj pike.
  b) Ne perputhje me percaktimet e germes g) pika 2.3 Kapaciteti Teknik: Operatori ekonomik duhet te paraqese oferten teknike, per artikujt e kerkuar ne forme tabele, ku te plotesohet: Specifikimet teknike, Emri i kompanise prodhuese, Origjina e mallit, Skadenca e mallit, Emertimi i katalogut te artikullit/ produktit, Nr. e faqes ku ndodhet produkti, Numri i references se artikullit (kodi) nxjerre nga katalogu i prodhuesit, si dhe çertifikimet perkatese per produktet. OE ofertues “F.M.E.S” sh.p.k, ka paraqitur Oferten Teknike pa emertim te katalogut ne te cilin gjendet produkti, pa nr. faqes ku gjendet artikulli dhe pa nr reference (kodi) te nxjerre nga katalogu/broshura.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 38 datë 23 Shtator 2019
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.