Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
234 1415 6,067 77,345,669,743 4,556 51,544,603,660 44,933,177,801

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje Tonera dhe aksesorë për pajisje printimi multifuksionale 2,321,381 Njoftuar Fituesi SINTEZA CO SHPK 2,299,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Përmirësime të sistemit me ujë në lagjet ish-fabrika e Çimentos-Partizani-Karabash, dhe rindërtimi i ujësjellësit në Babicë të vogël, njësia administrative Qëndër Vlorë 207,270,868 Njoftuar Fituesi "AGBES CONSTRUKSION" SHPK & "LALA" SHPK 204,045,754
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- shërbimi i automjeteve 3,482,800 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2.737.600
Sh.A Ujesjelles Bulqize Blerje nafte për nevoja te SH.A Ujësjelles Kanalizime Bulqize 1,200,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit Fier Blerje lule dekorative 2,000,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Vegla Pune 3,209,230 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Mbikqyrje punimesh per objektin "Ndërtim linjë e re në tubacionin d=700mm të Bovillës së vjetër, L=6.0 km (Zëvëndesimi i tubacionit ekzistues-hekuri nga ligjeni i Zall-Herr deri tek "Kafja e Remës") 4,977,579 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Printim i fatures te energjise elektrike dhe zarfimi ne versionin Selfmailer 42,467,280 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Hartimi i Procedurave për Aeroportin e Kukësit përfshirë SID dhe STAR, bazuar ne nje studim paraprak qe mbeshtet kete procedure, validimi i procedures nepermjet vleresimit nga nje pale e trete, simulatori dhe fluturimit nga ajri. Pregatitja e hartave të 62,500,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Sherbim i ruajtjes me roje private dhe sisteme elektronike sigurie të objekteve te Ujesjelles Kanalizime sha Pogradec” 16,291,383 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje, furnizimi dhe vendosje e karikuesve elektrikë për karikimin e automjeteve me teknologji elektrike, hybride në pikat e KESH sh.a. 29,961,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Furnizim pjesë rezervë për sistemet e rregullimit AVR, transformator fuqie 5600 KVA dhe instalim i tij, riparim i defekteve dhe kthimi në gjendje normale pune për 5 (pesë) setet DGA të monitorimit on-line të gazeve ne HEC Vau Dejës, HEC Fierzë”. 199,126,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Zgjerim rrjeti 20 kV në Agjensinë Shijak me kabina dhe rrjeti TU të ri, përfshirë kryesisht zonat e mbuluar nga fiderat 6 kV nr.24 Shkozet si dhe Furnizimi me tension 20kV I bizneseve ne rrugen Durres-Shijak dhe mbulimi me TU i abonenteve familjare per rreth tyre" 192,601,245 Njoftuar Fituesi “KUPA“ Shpk & “EVEREST" Shpk 189,716,877.2
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion i rrjetit TM dhe TU Lagje 4, 5 dhe 6 Bashkia Kukës 48,871,361 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce "Ruajtja e objekteve të UKKO Sh.A me punonjës shërbimi, sistem alarmi, kamera dhe ruajtja e shoqërimi i vlerave monetare” 18,966,000 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të jetës së punonjësve, sigurim shëndeti nga aksidentet në punë 22,330,000 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje Karburanti 50,000,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Goma Automjetesh 2,999,800 Njoftuar Fituesi R & R GROUP SHPK 2,693,900
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Vajra Lubrifikante 1,699,800 Njoftuar Fituesi EXIMOIL 1,599,900
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Pjese Kembimi 7,496,900 Njoftuar Fituesi GAJD Company SHPK 7.919.400
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rehabilitimi i ndërtesës së Centrali HEC Koman 127,000,000 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime sigurimi për automjetet 2,900,000 Njoftuar Fituesi ANSIG 2,890,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerje matesa smart meter 320,010,000 Njoftuar Fituesi aci engineering 308,891,200
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i kabinave dhe rrjeti TU me kabull ABC Librazhd-Prrenjas 1 146,385,031 Njoftuar Fituesi BLERIMI SHPK 143,333,333
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd RIKONSTRUKSIONI I RRJETIT TE UJESJELLESIT NE FSHATIN ZGOSHT, BASHKIA LIBRAZHD 26,996,121 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Biçikleta 26", Biçikleta 28" 7,130,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Hekur dhe llamarine 2,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje karburanti per vitin 2021 2,875,575 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje pjese kembimi 8,000,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje Karbon Aktiv për UKT sh.a” 37,787,750 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data