Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
181 1309 5,698 45,972,501,966 4,292 34,527,098,714 30,465,581,737

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Mirembajtja e automjeteve dhe makinerive te Ndermarjes 3,480,109 Lidhur Kontrata KADIU 2,092,400.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Hibrid Mail 175,122,534 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 174,715,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Upgrade i sistemit informatik të sigurisë së digave në digën e Qyrsaqit në HEC Vau Dejës 6,500,000 Lidhur Kontrata DIVITECH SHPK 6,319,890.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje vaj, antifrize, graso dhe alkol per automjete 2,955,480 Njoftuar Fituesi TOP-OIL 2,797,420.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 30,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertimi i Godines se Re te Ujesjellesit. 4,378,805 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK&HMK Consulting SHPK 3,521,164.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Upgrade i sistemit te kontrollit te releve te nenstacionit 220/110/35/20 kV Koplik 35,664,000 Njoftuar Fituesi ALBAELETTRICA SHPK & ADVANCED BUSINESS SOLUTIONS – ABS SHPK 30,412,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 26,840.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Sinjalistike Rrugore 998,142 Lidhur Kontrata FREDI ELECTRONIC 777,500.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim stacione monitorimi uji ne 38 pika ne qytetin e Tiranes 5,092,435 Lidhur Kontrata L.T.E CONSTRUCTION 4,630,185.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje pajisje dhe sistem operativ per modernizimin e teknologjise Call Center (Nr. i Gjelbert) 5,000,000 Lidhur Kontrata 3i-Solutions & SYNAPSE ATS 4,756,565.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje e nje Autotransformatori te ri 300 MVA, 400/230 kV per N/ST Tirana 2 293,279,980 Njoftuar Fituesi ALB-STAR SHPK - SHANSI-INVEST SHPK - G.M.K SHPK 284,481,580.00
Termocentrali Vlore sh.a Transporti i punonjesve te Tec Vlore sh.a 1,390,662 Rishpallje me Lidhje Kontrate FJOIG 1,385,748.00
Sh.A Albpetrol Shërbim Mirëmbajtje e Sistemeve IT 4,980,000 Njoftuar Fituesi H O R I Z O N 4,900,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje solucion antikoroziv (inhibitor) 2,887,290 Njoftuar Fituesi FAT GROUP 2,749,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Sherbimi i mirembajtjes per godinen e OST sh.a. 17,639,000 Njoftuar Fituesi HTM 13,250,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje tel avolzhimi dhe materiale ndihmese 7,931,625 Njoftuar Fituesi VESA 2014 7,771,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi ALBTOURS D-VAS tour 122,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje materiale dhe vegla pune te sigurimit teknik si dhe pajisjet (laborator) per testimin e mjeteve te sigurimit teknik 29,953,531 Lidhur Kontrata KLEDIA-06 28,990,460.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i Sistemit Antivirus 2,263,326 Lidhur Kontrata Ylli Muça 1,874,623.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 98,088.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje e moduleve shtese per softin ODMS dhe sherbim mirembajtje / suport per nje periudhe 3 vjeçare 34,327,000 Lidhur Kontrata EMC Group & FIRST 33,862,600.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 65,205.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi AR & LO 31,950.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi AR & LO 31,720.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane -Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’ 107,524 Njoftuar Fituesi B-VAAL ENGINEERING 99,253.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje karburanti per vitin 2020 3,075,208 Anuluar Procedura
K.F. Lushnja 1930 Transport dhe akomodim i ekipit të parë të Klubit të Futbollit dhe Akademisë, Lushnje 4,960,000 Njoftuar Fituesi TEMPO 4,838,524.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje karburanti 40,000,000 Njoftuar Fituesi BOLV-OIL SHA & O L S I SHPK 40,000,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirembajtje Software dhe te lexim faturim ( tablet reader) dhe webservice. 7,991,667 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 7,760,000.00

MBESHTETES
USAID

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data