Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
178 1287 5,624 44,443,648,490 4,220 31,762,650,449 28,051,067,087

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Loti 2 : Supervizim i Instalimi i teknologjive te reja ne stacionet e pompimit ne sistemin Mengel-Samurr-Godolesh,(per zevendesimin e pompave dhe pajisjeve. 1,146,408 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 1,033,885.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Rere Kuarcore" 4,996,650 Anuluar Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi ODISEA TRAVEL & TOURS 88,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Rrogozhine Blerje klori per nevoja te institucionit 2,500,000 Lidhur Kontrata Albania Distribution Chem 2,375,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avoini Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 68,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Viene Njoftuar Fituesi Dorina Karaiskaj 43,400.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve ne qytetin e Tiranes per vitin 2019 24,998,217 Njoftuar Fituesi
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Vleresimi i potencialeve dhe propozim i zhvillimeve ne zonen e basenit te lumit Drin, duke u perqendruar ne Njesite e gjenerimit te KESH sh.a. 8,456,000 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 32,590.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Loti 1 : Supervizim i Rikonstruksion I rrjetit te brendshem ekzistues te linjave ne rruget 11 Nentori, rruga Ali Caushi, rruga Faik Neziri, rruga Veli Stafa, nje pjese te lagjes Clirimi dhe 11 Nentori te Bashkise Elbasan. 552,014 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 506,051.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi ALBTOURS D-VAS tour 29,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Rome-Tirane Njoftuar Fituesi AR & LO 38,700.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje 'Hipoklorit Kalciumi per vitin 2020. 3,132,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 3,105,000.00
Sh.A Ujėsjellės Kanalizime Libohovė Blerje hipoklorit kalciumi. 1,500,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 1,500,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shėrbimi i pastrimit dhe gjelbėrimit pėr godinėn qėndrore tė OST sh.a. 16,920,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 16516262.4
Sh.A Posta Shqiptare Blerje paisje mobilimi pėr zyra 30,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate E M K O SHPK 29813001.5
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Viene-Tirane Njoftuar Fituesi ODISEA TRAVEL & TOURS 57,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Realizim dhe prodhim zyre postare levizese 6,984,333 Shpallur Procedura
Klubi Shumesportesh Partizani Bileta per transport ajror nderkombetar me destinacion Shkup-Tenerife (Spanje)-Shkup. Njoftuar Fituesi Aida Tiko 700,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 30,258.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Frankfurt-Tirane Njoftuar Fituesi ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 83,585.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 2 Bileta udhetimi me avion Tirane- Baku (Azerbaixhan) -Tirane. Njoftuar Fituesi ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 147,130.00
Albgaz sh.a Blerje bilete avioni vajtje-ardhje me destinacion Tirane - Milano (Itali) - Tirane. Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 16,333.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Frankfurt-Tirane Njoftuar Fituesi Dorina Karaiskaj 146,350.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje bileta avioni per linjen ajrore Tirane-Frankfurt e kthim. Njoftuar Fituesi KALEMI TRAVEL & TOURS 155,071.00
Tirana Parking Plotesim me Sinjalistike i Rrugeve per Tarifim 6,906,738 Lidhur Kontrata 6000572.5
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje karburant Diesel D1 dhe Benzine per vitin 2019-2020 179,645,900 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 179,645,900.00
Tirana Parking Mbikqyrje e Punimeve per Rikonstruksion e Sheshit te parkimit te Selman Stermasi 231,375 Njoftuar Fituesi HMK - Consulting 210,000.00
Tirana Parking Mbikqyrje e Punimeve per Plotesim me Sinjalistike te Rrugeve per Tarifim 111,168 Njoftuar Fituesi XH & MILER 89500.5
ECO Tirana Sherbim tre vjecar i konsulences kontabel dhe fiskale 6,276,000 Anuluar Procedura Albanian Audit Partners 4,680,000.00

MBĖSHTETĖS
USAID

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data