Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
224 1391 5,973 70,715,629,646 4,480 45,927,547,001 39,907,902,581

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ndërtimi dhe instalimi i impiantit fotovoltaik në digën e Qyrsaqit në HEC Vau i Dejës 470,718,785 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Karikues makinash Elektrike 24,452,000 Lidhur Kontrata ”Tetra Solutions” sh.p.k & “R.S.&M” sh.p.k
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës 110 kV dopjo qark N/Stacioni Elbasan – N/Stacioni Fibër 193,900,900 Lidhur Kontrata “VËLLEZËRIT HYSA” sh.p.k & “ENCOAL” sh.p.k & “EMC GROUP” sh.p.k K12911201C
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i rrjetit TU me ABC dhe disa linja elektrike TM/TU ne zonat e pergjegjesise respektive fideri 1,2,3 N/Stacioni Cerruje, Gjinar, Lin dhe Broshke 114,976,134 Lidhur Kontrata BLERIMI SHPK 114,583,333
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Rikonstruksion kabine elektrike dhe ndertim rrjeti TU me percjellesa Al me vetmbajtje te tipit ABC per fiderin nr.1,2,4 N/ST Rrogozhine dhe kalimi i ngarkeses se kabinave elektrike nga fideri 4 ne fiderin 2 N/st Rrogozhine" 56,902,500 Njoftuar Fituesi “Arkonstudio“ sh.p.k &“ V.A.S Konstruksion“ sh.p.k 54,986,655
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Rikonstruksion rrjet TM ,kabine elektrike dhe ndertim rrjeti TU me percjellesa Al me vetmbajtje te tipi ABC per fiderin nr.3 N/ST 35/6 Ballaj" 102,561,050 Lidhur Kontrata BE-IS SHPK 100,875,313
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Reduktimi i humbjeve dhe përmirësimi i cilësisë së furnizimit në rrjetin TU me sistemin ABC N/Stacioni Matkë 35/10 kV, Fideri 10 kV Ngjeqar Nr.1 22,871,559 Lidhur Kontrata SUPERIOR KLIMA 21,668,820
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime të integruara dhe furnizim vendosje të pajisjeve elektronike”. 999,800,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja Komunale Kucove Materiale Ndërtimi 1,359,813 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 2,500,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mobilje druri (Karige per femije) 833,333 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të garancive doganore për magazinat fiskale 16,448,255 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Kukes Rikonstruksion Zyrat Postare Qender Kukes dhe Qender Has 5,797,438 Njoftuar Fituesi DENOLT SHPK 5,668,502
Sh.A Posta Shqiptare BLERJE SHIRITA PLASTIKË ME NUMURATOR PËR THASË 4,005,000 Lidhur Kontrata POWER INDUSTRIES 3,888,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Menaxhimi financiar (Testi i zhvlerësimit dhe IFRS9) për vitin 2020. 3,200,000 Lidhur Kontrata DELOITTE ALBANIA SH.P.K 2,952,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje Gazoil D1 2,000,000 Shpallur Procedura
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Mjet Transporti 2,916,666 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Zhvillim i rrjetit TM/TU kabina KLM 2, Ndertim i rrjetit Ajror TM 10 dhe i kabines shtyllore Ullishta F8. Rikonstruksion rrjetit kabllor TM 10 Kv dhe kabina Skorje, Rikonstruksion rrjetit TU kabine shtyllore Kthesa e Balldrenit, Lezhe 33,369,636 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizim i N/Stacionit të Palases 110/20 kV 99,990,958 Lidhur Kontrata EL-POWER 99,051,543
Sh.A Ujesjelles Gramsh Blerje klori për nevojat e shoqërisë 1,187,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i N/Stacionit të Kinostudios 35/20kV 1x15MVA 99,997,199 Lidhur Kontrata “START CO” shpk & “ALBAELEKTTRICA” shpk 98,274,050
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rikonstruksioni i Linjës 110 kV Librazhd-Prrenjas 309,930,930 Lidhur Kontrata “Prima Energy” sh.p.k & “SARDO” sh.p.k
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 1 biletë udhëtimi me avion, me destinacion Tiranë –Ankara(Turqi)-Tiranë. Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Korce Rikonstruksion dhe ndertim kabinash murature ne Korce. 36,853,343 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Korce Rikonstruksione te rrjetit TM,TU ne zonat e pergjegjesise ne agjensine Bilisht. Rikonstruksion kabinash tip murature ne agjensine Bilisht. Spostim i fiderit Nr 5,N/Stacioni Bilisht tek Fideri Nr 6 N/Stacioni Bilisht.Rikonstruksion rrjeti TM 10kV fideri 8 43,668,240 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Ndryshime/zhvillime ne platformen IT online te shitjes se energjise elektrike 19,909,666 Lidhur Kontrata KREATX shpk & S&T Albania shpk 16,800,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rehabilitimi i rrugës së aksesit për tek kullat e ekuilibrit në HEC Koman 116,749,590 Njoftuar Fituesi BE-IS sh.p.k & 2T sh.p.k & Zeqillari sh.p.k 86,549,259
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zgjerimi dhe rritja e kapaciteteve të transmetimit mbi rrjetin OPGW 37,500,000 Lidhur Kontrata 37,476,340
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane SIGURIM ASETESH 198,988,769 Lidhur Kontrata "ALBSIG" sh.a & "SIGAL" sh.a & "SIVIG" sh.a & "EUROSIG" sh.a 198,899,800

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data