Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
171 1263 5,471 42,268,913,067 4,091 30,788,730,753 27,352,008,925

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 - Blerje Benzine pa plumb 2,656,800 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Ruajtja e objekteve te UKKO Sh.A me punonjes sherbimi, sistem alarmi dhe kamera 16,470,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Plotėsimi dhe zgjerimi i sistemit tė monitorimit hidrometeorologjik nė Kaskadėn e lumit Drin (faza e dytė dhe e tretė)". 27,900,000 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 21,478,980.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim dhe rikonstruksion linjash kanalizimi ne Njesite 1,2,3,4,5 dhe Drejtorine Rajonale 17,164,727 Lidhur Kontrata INA 15,478,810.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 24,321,691 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 21883853.4
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion dhe adaptim ne ambientet e laboratorit 2,588,423 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 2,381,318.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i peste: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim dhe rikonstruksion linjash kanalizimi ne Njesite 1,2,3,4,5 dhe Drejtorine Rajonale 446,283 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 411,953.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 632,364 Lidhur Kontrata B-VAAL ENGINEERING 583720.57
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i dyte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion dhe adaptim ne ambientet e laboratorit 54,410 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 49,027.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje Gazoil 10 ppm ULSD per nevojat e Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje 9,693,983 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje materiale hidraulike per vitin 2020’’ 34,965,390 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- sherbimi i automjeteve 2,973,400 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Sherbim i sigurimit te punonjesve nga aksidentet ne pune 20,937,455 Njoftuar Fituesi Eurosig sha & Sigal Uniqa Group Austria sha & Sicred sha & Sigma InterAlbania Vienna Insurance Group sha 20,878,550.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Shtutgart-Tirane Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 379,000.00
Albgaz sh.a Evidentimi ne terren dhe vleresimi teknik i integritetit te linjave teknologjike dhe tubacioneve nentokesore te shoqerise Albgaz sh.a. dhe vleresimi i thelluar i ndikimit ne mjedis te tyre, per efekt te pajisjes me Lejen Mjedisore 46,287,238 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje reagente dhe paisje laboratori 9,415,613 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 9,347,920.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Adresa: Rr.'Zogu i Zi-21-Dhjetori, Artan Lenja, Kongresi I Lushnjes, Tirane 16,172,217 Lidhur Kontrata L.T.E CONSTRUCTION 15,101,972.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini', 'Jeronim De Rada','Myrteza Kelliēi' 10,990,115 Lidhur Kontrata L.T.E CONSTRUCTION 10,239,448.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i gjashte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Adresa:Rr.'Zogu I Zi-21-Dhjetori,Artan Lenja,Kongresi I Lushnjes",Tirane 420,478 Lidhur Kontrata Tower SHPK 388,133.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje matesa uji dhe rakorderi per matesat per vitin 2020 18,506,052 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Patos Blerje karburant per shoqerine sha Ujesjelles- Kanalizime Patos 4,500,000 Shpallur Procedura
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Mobilimi i godines 11-12 18,563,800 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Zhvillim Software per taksen e nderteses 8,163,333 Lidhur Kontrata XPERT SYSTEMS 7,050,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje Gazoil D1 1,500,000 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje bilete avioni vajtje–ardhje me itinerar Selanik-Entebbe(Ugande)-Selanik Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Madrid-Tirane Njoftuar Fituesi AR & LO 194,200.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtja dhe pershtatja e sistemit te burimeve njerezore sipas ndarjes se OSHEE sh.a 5,893,000 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje gazoil 10 ppm 144,032,308 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Permiresim Furnizimi me uje Adresa: Rruga'Myslym Keta','Skender Vila, Tirane. 4,926,511 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 4,486,133.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane 128,089 Lidhur Kontrata B-VAAL ENGINEERING 118,236.00

MBĖSHTETĖS
USAID

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data