Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
224 1391 5,973 70,715,629,646 4,480 45,927,547,001 39,907,902,581

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i kabinave dhe rrjeti TU me kabull ABC Librazhd-Prrenjas 1 146,385,031 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Kalimi nga 6 KV ne 20 KV i kabinave te Fiderave te Nenstacionit Traktora 71,974,389 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 69,854,675
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Motocikleta 49 cc 10,485,000 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Biçikleta 26", Biçikleta 28 7,130,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV,fideri F5, kabinave perkatese dhe rrjetit TU me percjelles ABC,N/ST Gjiri i Lalezit" 115,001,862 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 112,102,378
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion linjash TM/TU dhe ndërtim kabinash të reja në Njësinë Laç, Agjensia Mirditë, Burrel dhe Bulqizë 54,763,688 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rikonstruksioni i linjës 110 kV Ulëz-Burrel 41,642,417 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion i kabinave Cika, Gostil, Gjinaj, Gjinaj 2 dhe Pakisht 18,572,486 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të “Blerje benzinë për automjete 10,561,415 Njoftuar Fituesi KASTRATI 10,561,415
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje gazoil për automjete” 43,515,936 Njoftuar Fituesi KASTRATI 43,515,936
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Elbasan Rikonstruksione të Zyrave Postare të Filialit Elbasan 12,991,824 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 10,783,197
Sh.A Albpetrol Blerje litar celiku, llamarinë celiku + të valëzuar dhe prokate celiku 7,363,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane LOTI II : BLERJE GAZOIL 10 PPM DIEZEL PËR AUTOMJETET E KESH SH.A 23,699,216 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane LOTI I: BLERJE BENZINE UNL 10PPM PËR AUTOMJETET E KESH SH.A 1,013,004 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksioni i rrjetit “TU” A.B.C. dhe ndërtimi i kabinave shtyllore, në Agjensinë Mirditë Drejtoria Rajonale Burrel 112,021,990 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksioni i rrjetit “TU” A.B.C. dhe ndërtimin e kabinave shtyllore, në Agjensinë Bulqizë Drejtoria Rajonale Burrel 110,713,462 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Punime për mbrojtjen e shpatullës së djathtë mes veprës së marrjes dhe kreshtës së digës në HEC Koman 540,959,527 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës së re 110 kV, me një qark, Lushnje – Fier 250,250,000 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Marrja e sistemit ALADIN për parashikimin e motit 2,500,000 Njoftuar Fituesi “Croatian Meteorological and Hydrological Service” 2,500,000
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i linjës 35kV Korçë - Bilisht 249,996,339 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Ndertim i N/Stacionit 110/35/20 kV Hoxhare 1x40/50MVA 404,975,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore “Rikonstruksion i kabinave si dhe rrjeti TU me ABC në JUG, i zonave të mbetura jashtë projektit të Kooperacionit Italian". 348,699,580 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Përmirësimi i infrastrukturës qëndrore, platformat dhe sistemeve TI 13,990,000 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 13,090,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Rimobilimi i laboratorit elektrik në HEC Vau Dejës me orendi dhe pajisje". 10,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion linje kabllore nga kabina Kadija 1 deri tek kabina Kullota, zhvillim rrjetit TM/TU Postribe, Rikonstruksion rrjeti TU dhe kabina murore Qender Drisht dhe shtyllore e re Kalaja e Drishtit, Rikonstruksion I rrjetit TU dhe kabines Qender Shtoj 46,157,811 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Ndertim i dy Fiderave te rinj T7 dhe T8 20 KV nga Nenstacioni Kombinat ne paralel me Fiderat F 13 dhe F 18 te Nenstacionit Kashar. 59,996,421 Njoftuar Fituesi K A C D E D J A SHPK 56,994,947
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane PROJEKTIM I SHËRBIMIT TË TRANSPORTIT UJOR HEC VAU I DEJËS – HEC KOMAN DHE KRIJIMI I MUZEUT HISTORIK PËR ZHVILLIMIN TURISTIK TË ZONËS PRANË HEC KOMAN 22,592,319 Lidhur Kontrata "AVE CONSULTING" SHPK & "CASANOVA & HERNANDEZ ARCHITECTS" & "LAND&CO" SHPK
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbime në funksion të rritjes së imazhit dhe organizimi i eventeve të KESH sh.a. 14,152,369 Lidhur Kontrata LIZARD
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Tirane RIKONSTRUKSION I ZYRAVE POSTARE: NR.19, VAQARR, KRRABË, NDROQ, KASHAR, TË FILIALIT TË POSTËS SH.A. TIRANË. 7,150,354 Njoftuar Fituesi ARKONSTUDIO SHPK 6,998,868
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Auditimi nga nje shoqeri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare te OST sh.a. per vitin 2020 sipas Standarteve Nderkombetare te Auditimit 1,250,000 Lidhur Kontrata GRANT THORNTON 1,250,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data