Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Sh.A Posta Shqiptare 88 174 2,531,501,070 143 1,779,151,646 1,657,608,575

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i Transportit, Shoqërimit dhe ruajtjes së vlerave monetare gjatë transportit, me roje të kategorisë 1.3.B 184,211,381 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A Qarku Durrës. 3,830,400 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 3,768,622.50 
Sh.A Posta Shqiptare Sherbim printimi dhe fotokopje 1,936,000 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 1.859.000
Sh.A Posta Shqiptare Mirembajtja e data center 12,000,000 Lidhur Kontrata Divitech & BNT elektronics 11,898,100.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje pompash te qarkullimit te sistemit te chillerave, per sistemin e kondicionimit te Drejtorise se Pergjithshme. 713,920 Njoftuar Fituesi Midea Albania 200,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Rikonstruksioin i zyrave postare te filialeve Korçe, Elbasan 27,641,855 Lidhur Kontrata LEON KONSTRUKSION SHPK
Sh.A Posta Shqiptare Mirembajtja e Sistemit Eterna per tre vite 27,000,000 Lidhur Kontrata HELIUS SYSTEMS 27,000,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Sherbim me aparate uji per punonjesit e Drejtorise se Pergjithshme. 781,333 Njoftuar Fituesi Shkëlqim Kurti 774,999.00
Sh.A Posta Shqiptare Pastrimin e xhamave te brendshem dhe te fasades. 798,572 Njoftuar Fituesi MURATI BA 668,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje materiale pastrimi dhe te ndryshme per pastrim. 795,306 Njoftuar Fituesi MURATI D 168,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Peshore Elektronike 3,175,000 Lidhur Kontrata ALMedical 3,104,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje SMS 2,469,000 Lidhur Kontrata IMAGE & COMMUNICATIONS DEVELOPMENT 2,400,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Shtypshkrime 76,008,766 Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC 72,779,500.00
Sh.A Posta Shqiptare Hartim i Projektit te Zyrave Postare 2,279,340 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 2,056,472.00
Sh.A Posta Shqiptare Rikonstruksioin i zyrave postare të filialeve Tiranë, Durrës, Qendra Tranzite, Ndryshime ndarjesh për shkak të ndryshimit të strukturës dhe Ndryshimi i ndriçimit nga floureshent në led (322 copë) në Godinën e Drejtorisë së Përgjithshme 40,257,943 Lidhur Kontrata ILIRIADA & 4 A-M 39,522,739.00
Sh.A Posta Shqiptare Rikonstruksioin i zyrave postare te filialeve Vlore, Sarande, Gjirokaster 36,876,509 Lidhur Kontrata Avduli shpk & Bahas shpk 33,516,860.00
Sh.A Posta Shqiptare Per blerjen e pajisjeve mbrojtese ndaj COVID-19 10,000,000 Lidhur Kontrata 9,991,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Tonera, Bojera Printeri 60,034,800 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Tirane, Qarku Elbasan; 28,929,978 Njoftuar Fituesi EUROGJICI-SECURITY Shpk 27718854.09
Sh.A Posta Shqiptare Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Kukes, Qarku Lezhe, Qarku Diber 11,838,092 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 11825204.4
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Kasaforta te vogla, te mesme, te medha dhe per posten sekrete 17,151,500 Lidhur Kontrata A & A SECURITY SURVEY SHPK 17,080,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje goma automjetesh 5,320,700 Lidhur Kontrata GAJD Company SHPK 3,752,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i Parë: Rikonstruksion i Filialeve te Postës Shkodër, Lezhë, Mat dhe Kukës 32,277,999 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 22641847.41
Sh.A Posta Shqiptare Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Fier, Qarku Berat, Qarku Vlore, Qarku Gjirokaster; 13,037,805 Njoftuar Fituesi ANAKONDA SECURITY 12,561,196.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Hibrid Mail 175,122,534 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 174,715,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Mbikqyrjen e rikonstruksionit te Zyrave Postare te Filialeve Tirane, Durres, Qendra Tranzite, ndryshime ndarjesh per shkak te ndryshimit te strukture 386,694 Njoftuar Fituesi HE & SK 11 11 385,584.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje vaj, antifrize, graso dhe alkol per automjete 2,955,480 Njoftuar Fituesi TOP-OIL 2,797,420.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Internet –Intranet,Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat per 2 vite, 85,824,000 Njoftuar Fituesi COMMUNICATION PROGRESS & ALBTELECOM 59,472,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje pajisje it (kompjuter, printer, printer termik, printer matricor, fotokopje a4, barcode reader, palmar, tableta instanter) 42,144,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate BNT ELECTRONIC'S 40,933,886.00
Sh.A Posta Shqiptare Mirembajtje kondicionerash dhoma e serverave, sistemi i kondicionimit te Drejtorise se Pergjithshme 4,005,320 Lidhur Kontrata Neal - 86 SHPK 2,963,900.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data