Open Procurement Albania

Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT sha

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT sha
Nr. Reference REF-76936-06-28-2018
Vlera / Fondi Limit 14 885 745,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-06-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 30-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues A.L-ASFALT SHPK
VARAKU E SHPK
LIQENI VII SHA
FUSHA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 147 050,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15776460
  Data e lidhjes se kontrates 14-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik për arsyet si më poshtë vijon:
  1. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “A.L-ASFALT” Shpk me vlerë të ofertës 0 (zero) lekë pa TVSH
  Pas hapjes së ofertave, Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstatoi se shoqëria “A.L-ASFALT” sh.p.k nuk ka paraqitur në sistemin elektronik dokumentacionin ligjor e teknik të kërkuar në Shtojcën 12 gjithashtu nuk ka paraqitur ofertën ekonomike me preventivin bashkëlidhur të dokumenteve të tenderit për këtë procedurë.
  2. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “LIQENI VII” sh.a.me vlerë të ofertës 11.124.750 lekë pa TVSH
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik lidhur me shtojcën 10 , është i paplotë lidhur me kamionçinat me kapacitet mbajtes minimumi 1.5 ton dhe maksimumi 2 ton për secilën kamionçinë te kerkuar nga AK (2 cope) , për rrjedhojë i pavlefshëm.
  3. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “VARAKU E” sh.p.k me vlerë të ofertës 9.450.000 lekë pa TVSH.
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik lidhur me shtojcën 10 , është i paplotë lidhur me kamionçinat me kapacitet mbajtes minimumi 1.5 ton dhe maksimumi 2 ton për secilin kamion te kerkuar nga AK (2 cope), për rrjedhojë i pavlefshëm.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.34 - DT.27-08-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.24-09-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data