Open Procurement Albania

Blerje tuba rakorderi dhe aksesorë të tjerë për UKT SHA

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje tuba rakorderi dhe aksesorë të tjerë për UKT SHA
Nr. Reference REF-40219-06-01-2016
Vlera / Fondi Limit 117 629 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-06-2016
Data e mbajtjes se tenderit 29-06-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues ATLAS.GRUP.PISHINA SHPK
VIBTIS SHPK & AlbStar SHPK
FUSHA SHPK & KROI-OS SHPK
SI.SI.-AL SHPK
Edvin Popa
FAT-Group SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA - KROI - OS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 114 069 210,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Operatori ekonomik “ATLAS.GRUP.PISHINA” Shpk
  Skualifikuar si pasojë e tërheqjes së ofertës së tij ekonomike nga kjo procedurë prokurimi.

  2. Operatori ekonomik JV“VIBTIS” Shpk & “AlbStar” Shpk
  Ka mangësi në dokumentacionin e kërkuar në Dokumentat e Tenderit në përputhje me Kriteret e Përgjithshme dhe të Veçanta të Pranimit/Kualifikimit si më poshtë:
  a. Nuk plotëson kritetin e vendosur në pikën 2.3.7 i cili sanksionon ”Operatori ekonomik duhet të paraqesë ditën dhe orën e zhvillimit te proçedurës mostra për te gjitha mallrat”, pasi vetë përfaqësuesi me autorizim Z.Gazmir Hoxha, i shoqërisë “VIBTIS” sh.p.k, ka deklaruar që nuk ka paraqitur shirit sinjalizues.
  b. Shoqëria Albstar nuk ka paraqitur Vërtetim për shlyerjen e taksave vendore për Bashkinë Tiranë, kriter i vendosur në pikën 2.1.2 të DST i cili sanksionon ”Vërtetim lëshuar nga Komuna ose Bashkia për shlyerjen e taksave vendore të parashikuara nga Pushteti Vendor për vitin 2015, si për NIPT-in kryesor ashtu edhe për NIPT-et sekondare.

  3. Operatori ekonomik “SI.SI.-AL” Shpk
  Ka mangësi në dokumentacionin e kërkuar në Dokumentat e Tenderit në përputhje me Kriteret e Përgjithshme dhe të Veçanta të Pranimit/Kualifikimit si më poshtë:
  - Nuk ka paraqitur asnjë dokument për të provuar se plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të pranimit/kualifikimit të përcaktuara në shtojcën 8-të, të dokumentave të tenderit me objekt: “Blerje tuba rakorderi dhe aksesorë të tjerë për UKT sh.a.”

  4. Operatori ekonomik Edvin Popa p.f.
  Ka mangësi në dokumentacionin e kërkuar në Dokumentat e Tenderit në përputhje me Kriteret e Përgjithshme dhe të Veçanta të Pranimit/Kualifikimit si më poshtë:
  Nuk ka paraqitur asnjë dokument për të provuar se plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të pranimit/kualifikimit të përcaktuara në shtojcën 8-të, të dokumentave të tenderit me objekt: “Blerje tuba rakorderi dhe aksesorë të tjerë për UKT sh.a.”

  5. Operatori ekonomik “FAT-Group”Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor-
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i Njoftimit te Kontrates
  Shpallja e Fituesit Nr.29 - Dt.25-07-2016
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data