Open Procurement Albania

Sherbim Printim Faturash

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Objekti i Tenderit Sherbim Printim Faturash
Nr. Reference REF-52270-03-02-2020
Vlera / Fondi Limit 2 781 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Inform Albania SHPK
Adel CO SHPK
Inpress SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 644 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ka marrë përgjigje në datë 28.05.2020 nr.182/1 prot.,me vendim te Komisionit te Prokurimit Publik.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Adel CO SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur mostrat e kerkuara ne piken 2.3.10 te Specifikmeve teknike te DST,ka paraqitur vetem 1 moster.
  - Nuk ka paraqitur Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri, ka paraqitur vetem Vertetimi i OSHEE te vitit 2019 por nuk perfshin dhe janar-shkurt te vitit 2020 (sipas pikes 2.dh te kriteret e vecanta te DST).
  2. Inpress SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur foto te ambienteve sic eshte kerkuar dhe fature blerje per kamera sipas pikes 2.3.8. te Specifikimeve teknike te DST të jetë në ambjent të mbyllur dhe të dedikuar (i vertetuar me fotografi te ambientit ), vëzhguar me kamera 24H/24. Vërtetuar me fatura blerje ose deklaratë zhdoganimi.
  - Nuk ka paraqitur dokumentacion qe disponon dy makineri printimi , Mungon nje makineri,nga te gjitha te dhenat ka vetem nje makineri (pershkrimi i pajisje dixhitale eshte term i pergjithshem dhe nuk tregon qe jane makineri printimi) sipas pikes 2.3.6 te speci.teknike te DST - Operatori ekonomik duhet të ketë në pronësi ose qera 2(dy) makineri printimi digitale me ngjyra, me shpejtësi min 15,000 cope fatura A4 në ditë secila (shoqeruar me kartelen teknike).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Fier REF-52270-03-02-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data