Open Procurement Albania

Ndertim rrjeti Ujesjellsi Rruga e Durresit

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Ndertim rrjeti Ujesjellsi Rruga e Durresit
Nr. Reference REF-54329-03-12-2020
Vlera / Fondi Limit 34 768 259,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Eurondertimi-2000 sh.p.k
“Glavenica” sh.p.k
“Fled “sh.p.k
“Sireta 2F Sh.p.k
Kthella sh.p.k
L.T.E Construcion sh.p.k
“Senka Sh.p.k
Arbtrans 2010 sh.p.k
Llazo” sh.p.k & Colombo sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SENKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 28 838 376,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Është paraqitur Formulari i Ankesës nga Operatori Ekonomik “Sireta 2F sh.p.k ” hyrë në UKT sh.a me shkresën Nr.7845 Prot. datë 13.05.2020.
  Me marrjen e ankesës nga Operatori Ekonomik i mësipërm, është pezulluar procedura e prokurimit deri në marrjen e një vendimi përfundimtar sipas rregullave të parashikuara nga LPP dhe RRPP. Komisioni i Shqyrtimit të Ankesave pasi ka shqyrtuar ankesën e OE “Sireta 2F ” shpk , ka konkluduar sa më poshtë:
  Nuk janë marrë parasysh pretendimet e ngritura nga Operatori Ekonomik të mësipërm dhe është konsideruar i drejtë dhe i bazuar në ligj, Vendimi i Komisionit të Vleresimit të Ofertave.

  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Eurondertimi-2000 sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve te kerkuar kamionçinë nga 1,5 -2 ton si dhe Kamion me kapacitet mbajtës 12-17 ton,kamion min 3,5 ton-5 ton mjete të nevojshme për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  - Operatori ekonomik në përmbushje të kriterit mbi disponimin e një specialist saldator operator ekonomik ka paraqitur kontratë pune,dëshmi e kualifikimit të sigurimit teknik z.D.GJ për të cilët konstatohet se operatori ekonomik Eurondërtimi 2000 sh.p.k nuk ka paraqitur dëshmi kualifikimi professional çka bie në kundërshtim me kushtin e kërkuar në DST.
  - Nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket stafit mbeshtetes për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  2. “Glavenica” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve te kerkuar kamionçinë nga 1,5 -2 ton si dhe Kamion me kapacitet mbajtës 12-17 ton,kamion min 3,5 ton-5 ton mjete të nevojshme për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket stafit mbeshtetes për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  3. “Fled “sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve te kerkuar kamionçinë nga 1,5 -2 ton si dhe Kamion me kapacitet mbajtës 12-17 ton,kamion min 3,5 ton-5 ton mjete të nevojshme për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  4. “Sireta 2F Sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve te kerkuar kamionçinë nga 1,5 -2 ton si dhe Kamion me kapacitet mbajtës 12-17 ton,kamion min 3,5 ton-5 ton mjete të nevojshme për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  5. Kthella sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve te kerkuar kamionçinë nga 1,5 -2 ton si dhe kamion min 3,5 ton-5 ton mjete të nevojshme për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data