Open Procurement Albania

Loti i II-të Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A Qarku Durrës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Loti i II-të Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A Qarku Durrës.
Nr. Reference REF-16661-04-04-2019
Vlera / Fondi Limit 3 830 400,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 02-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Eurogjici-Security
Firdeus Security
Nazeri
Res-03
Trezhnjeva
Vrana Security
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,768,622.50 
  Data e shpalljes se fituesit 25-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2,261,173
  Data e lidhjes se kontrates 14-08-2020
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Më datë 20.05.2019, ka paraqitur ankesë operatori ekonomik “Trezhnjeva” sh.p.k. NIPT K19303605O. Brenda afateve të parashikuar nga LPP-ja, më datë 28.05.2019 i është kthyer përgjigje operatorit ankimues.
  Më datë 22.05.2019, ka paraqitur ankesë operatori ekonomik “Firdeus Security” sh.p.k. NIPT L22309011R. Brenda afateve të parashikuar nga LPP-ja, më datë 28.05.2019 i është kthyer përgjigje operatorit ankimues.
  Më datë 05.06.2019 pranë autoritetit tonë kontraktor, ka ardhur nga KPP-ja vendimi Nr. 984/1 prot. Datë 03.06.2019, më objekt: Urdhër për pezullim procedure prokurimi, shqyrtim në themel, lidhur me këtë procedurë prokurimi. Në zbatim të këti vendimi është dërguar pranë KPP_së i gjithë informacioni i kërkuar lidhur me procedurën.
  Në përfundim të hetimit administrativ, KPP-ja me Vendimin Nr. Nr. 441/2019, datë 10.07.2019, ka vendosur të mos pranojë ankesat e paraqitura nga operatorët ankimues “Trezhnjeva” sh.p.k. dhe “Firdeus Security” sh.p.k., duke lejuar në këtë mënyrë AK “Posta Shqiptare” sh.a të vazhdojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.
  Operatori fitues është përcaktuar me short.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtem:

  1. Operatori “Firdeus Security” sh.p.k.
  Nga shqyrtimi i ofertës ekonomike, rezulton se nuk ishin parashikuar detyrimet minimale ligjore në përputhje me përcaktimet në dokumentat e procedurës së prokurimit.

  2. Operatori “Trezhnjeva” sh.p.k.
  Nga shqyrtimi i ofertës ekonomike, rezulton se nuk ishin parashikuar detyrimet minimale ligjore në përputhje me përcaktimet në dokumentat e procedurës së prokurimit.

  3. Operatori “Vrana Security” sh.p.k.
  Nga shqyrtimi i ofertës ekonomike, rezulton se nuk ishin parashikuar detyrimet minimale ligjore në përputhje me përcaktimet në dokumentat e procedurës së prokurimit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.59 - Dt.24-08-2020
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i kontrates ROJE 1.3.A 4 LOTE.doc
  DOKUMENTA STANDRTE ROJE 1.3.A SHKODER DURRES GJIROKASTER KORÇE.doc
  NJOFTIM FITUESI ROJE 1.3.A DURRES.doc
  DOKUMENTA STANDRTE ROJE 1.3.A SHKODER DURRES GJIROKASTER KORÇE.doc
  Sqarim Mbi numrin mesatar te diteve.doc
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data