Open Procurement Albania

Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Kukes, Qarku Lezhe, Qarku Diber

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Kukes, Qarku Lezhe, Qarku Diber
Nr. Reference REF-41457-10-29-2019
Vlera / Fondi Limit 11 838 091,50
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 25-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Nazeri 2000
Eurogjici-Security & “Toni Security
Grand Security
Snajper Security
Trezhnjeva
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11825204.4
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7,095,122
  Data e lidhjes se kontrates 27-03-2020
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur ankesa.
  Pranë Autoritetit Kontraktor është paraqitur ankesa si më poshtë vijon:
  Me datë 24.12.2019, është paraqitur ankesë nga Operatori Ekonomik “Nazeri 2000” sh.p.k. me nr. 2827/29 prot.
  Nga ana e Autoritetit Kontraktor, Posta Shqiptare sh.a.,brenda afateve ligjore është trajtuar ankesa, Operatorit Ankimues i është kthyer përgjigje me nr. 2827/37 prot, datë 06.01.2020.
  Operatori Ekonomik “Nazeri 2000” sh.p.k. me Nipt K31422029Q është ankuar pranë Komisionit të Prokurimit Publik për procedurën e prokurimit të sipërpërmendur e cila me Vendimin Nr. 85/2020 datë 26.02.2020 ka vendosur të pranojë ankesën e paraqitur nga Operatori Ekonomik duke e kualifikuar atë si ofertë të rregullt. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për kualifikimin e bashkimit të operatorëve ekonomikë “Eurogjici Security” sh.p.k. & “Toni Security” sh.p.k., duke e skualifikuar atë për arsye se: Ka mospërputhje mes vetëdeklarimit të operatorit ekonomik “Toni Security” sh.p.k., në shtojcën 7 të dokumentave të tenderit dhe të dhënave të ekstraktit të QKB-së. Përderisa që nga data 28.03.2012, Z. Agim Miftar Lleshi është emëruar Drejtues Teknik i shoqërisë, si dhe në datë 27.11.2014 z. Lulzim Muka është emëruar Drejtues Teknik i shoqërisë, operatori ekonomik “Toni Security” sh.p.k ka patur detyrimin ligjor për t’i deklaruar personat në fjalë, referuar shtojcës 7 të dokumentave të tenderit.
  Njoftimi i rivlerësimit është bërë në datë 04.03.2020 në përputhje me Vendimin Nr. 85/2020 datë 26.02.2020 të Komisionit të Prokurimit Publik.
  Brenda afateve ligjore që nga rivlerësimi nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik të mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “Grand Security” sh.p.k., me Nipt K51705027S nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe asnjë dokumentacion tjetër shoqërues (përveçse Bilancit të vitit 2016 dhe CV të Shoqërisë)

  2. Operatori ekonomik “Snajper Security” sh.p.k me Nipt K77217701L ka paraqitur ofertë ekonomike për AK “Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura”, Licensën 1.3 A, CV të Drejtuesit Teknike, Ekstraktin Historik dhe Tregtar dhe disa Deklarata për procedurë tjetër prokurimi.

  3. Operatori ekonomik “Trezhnjeva” sh.p.k. me Nipt K19303605O nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe asnjë dokumentacioni tjetër shoqërues (përveçse Ekstraktit Historik).

  4. B.O Ekonomik “Eurogjici-Security” sh.p.k. me Nipt. K31929010K & “Toni Security” sh.p.k me Nipt. K94010201F. Në zbatim të vendimit 85/2020 datë 26.02.2020 për arsye se: Ka mospërputhje mes vetëdeklarimit të operatorit ekonomik “Toni Security” sh.p.k., në shtojcën 7 të dokumentave të tenderit dhe të dhënave të ekstraktit të QKB-së. Përderisa që nga data 28.03.2012, Z. Agim Miftar Lleshi është emëruar Drejtues Teknik i shoqërisë, si dhe në datë 27.11.2014 z. Lulzim Muka është emëruar Drejtues Teknik i shoqërisë, operatori ekonomik “Toni Security” sh.p.k ka patur detyrimin ligjor për t’i deklaruar personat në fjalë, referuar shtojcës 7 të dokumentave të tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.119 - Dt.14-12-2020
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data