Open Procurement Albania

Blerje karburanti

Institucioni Prokurues ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A)
Autoritet Prokurues ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A)
Objekti i Tenderit Blerje karburanti
Nr. Reference REF-49697-02-06-2020
Vlera / Fondi Limit 20 598 720,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 20-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues A&T sh.a. dhe Olsi sh.p.k. me dhe 2A2F-L OIL sh.p.k.
Genklaudis sh.a dhe Gega Center GKG sh.p.k.
Bokollo Oil sh.p.k.
AG5687Kastrati sh.p.k. Kastrati Group sh.a.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kastrati sh.a - Kastrati sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzh fitimi 16.40 %.
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa .
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.Operatori Ekonomik “Bokollo Oil” sh.p.k. nuk kishte sjellë asnjë dokumentacion të kërkuar në Kriteret e Përgjithshme dhe të Veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST.

  2.Bashkimin e Përkohshëm i Operatorëve Ekonomikë “A&T” sh.a. dhe “Olsi” sh.p.k. dhe ”2A2F-L OIL” sh.p.k. kishte këto mangësi:
  • Duke ditur se ky Bashkim Operatorësh Ekonomikë ka një marrëveshje Bashkëpunimi ku “A&T” sh.a. ka 50%, “Olsi” sh.p.k. 30% dhe ”2A2F-L OIL” sh.p.k. 20% atëhere tek pikat e furnizimit që kanë paraqitur konstatojmë këto mangësi në mosrealizimi e pikës 2.3.2 të Kapacitetit Teknik:
  • Operatori Ekonomik “A&T” sh.a. ka dokumentacion të plotë vetëm për autobotin që disponon.
  • Për pikën e furnizimit në Vorë konstatojmë se kontrata ka qene me afat 2 vjeçar dhe ky afat i kontratës ka mbaruar në 23.05.2019.
  • Operatori Ekonomik “Olsi” sh.p.k. ka dokumentacion të rregullt për pikat e karburantit në 1.Shkodër, 2.në Spitallë dhe 3.në Mëzez Tiranë.
  • Kontrata e qerasë për pikën e furnizimit në Laprakë është e pavlefshme sepse është pa datë, pa numër dhe e panoterizuar.
  • Pika e karburantit në Laprakë 2 nga 6 dokumentat e kërkuar i ka në emrin e “Bolv Oil” sh.a. Operator i cili nuk është pjesë e këtij bashkimi operatorësh.
  • Operatori ekonomik ”2A2F-L OIL”ka dokumentacion të rregult ligjor për pikat e furnizimit 1.në Sarandë dhe 2.Vorë.
  Siç shikohet Operatorët nuk arrijnë të kenë numrin e nevojshëm të pikave të furnizimit sipas raportit në përqindje që kanë në kontratën e bashkëpunimit.
  • Operatorët ekonomikë “Olsi” shp.k dhe ”2A2F-L OIL” sh.p.k. nuk plotësojnë as pikën 2.3.3 të kapacitetit teknik pasi nuk kanë paraqitur fotokopje të deklaratave doganore të produktit të furnizuar gjatë 6 (gjashtë) muajve të fundit nga data e hapjes së ofertave.
  • Operatori ekonomik nuk plotëson as pikën 2.3.5 të Kapacitetit Teknik sepse Fleta Analiza e lëshuar nga IQT për këtë subjekt është më larg se 60 ditë nga data e hapjes së ofertave. Ofertat janë hapur në 19.05.2020 ndërsa fletë analiza ështe e muajit shkurt
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data