Open Procurement Albania

Plotesimi dhe venia ne pune e traktit 110 kV ne N/stacionin Fier per N/stacionin 110/20 kV te OSHEE + Trajnimi i personelit inxhinjero teknik te DSHMT-se

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Plotesimi dhe venia ne pune e traktit 110 kV ne N/stacionin Fier per N/stacionin 110/20 kV te OSHEE + Trajnimi i personelit inxhinjero teknik te DSHMT-se
Nr. Reference REF-83313-08-17-2018
Vlera / Fondi Limit 42 100 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 20-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues “Argus-Power”sh.p.k
El- Power’’ sh.p.k
“H & E Energy” s
Operator Ekonomik Kontraktues
 • H & E ENERGY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 40,952,000
  Data e shpalljes se fituesit 19-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 49142400
  Data e lidhjes se kontrates 29-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:
  1. “Argus-Power”sh.p.k
  Me perjashtim te "Ekstraktit Historik Te Regjistrit Tregtar“ nuk ka paraqitur asnje dokument tjeter perfshire ketu dhe oferten ekonomike.

  2. “El- Power’’ sh.p.k
  Ne zbatim të VKM Nr.914, date 29.12.2014, Neni 66, pika 4 “Shqyrtimi dhe vlerësimi i ofertave”, KVO i ka kerkuar OE ElPower, qe te pranoi korrigjimet aritmetike te ofertes se tij ekonomike. Ofertuesi ka refuzuar të pranojë korrigjimin e propozuar me arsytimin se korrigjimi do te sillte ne nje oferte me vlere me te ulur nga e deklaruara, gje per te cilen do ta bente te pamundur realizimin e kontrates ne kete vlere sipas tij. Ne keto kushte oferta e ofertuesit refuzohet.
  Nuk ka permbushur piken 2.3.7 te kritereve te vecanta te kualifikimit, citojme:
  ’’Ofertuesi duhet te disponoje minimalisht mjetet e meposhtme per kryerjen e punimeve, me qellim realizimin e objektit te prokurimit :Kamion vetshkarkues me vinc deri 5 ton ,1 cope ; Mjet Germimi, 1 coppe ; Meger (Pajisje per Testimin e Izolacionit), 1 cope … . ’’ sepse nuk disponon Meger (Pajisje per Testimin e Izolacionit).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike

  Plotesimi dhe venia ne pune e traktit 110 kV ne N/stacionin Fier per N/stacionin 110/20 kV te OSHEE + Trajnimi i personelit inxhinjero teknik te DSHMT-se

  Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
  Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
  Objekti i Tenderit Plotesimi dhe venia ne pune e traktit 110 kV ne N/stacionin Fier per N/stacionin 110/20 kV te OSHEE + Trajnimi i personelit inxhinjero teknik te DSHMT-se
  Nr. Reference REF-82604-08-09-2018
  Vlera / Fondi Limit 42 100 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 10-08-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-09-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 10-09-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit . Per arsye te nje lapsusi ne preventivin e punimeve, ku nuk jane vene te plote zerat, cka sjell rrjedhimisht ndikim ne perllogaritjen e ofertes ekonomike nga ana e OE.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data