Open Procurement Albania

Prodhimi i Emisioneve të Pullës për vitin 2020

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Prodhimi i Emisioneve të Pullës për vitin 2020
Nr. Reference REF-67490-08-03-2020
Vlera / Fondi Limit 8 305 750,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 12-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues “Albdesign PSP” sh.p.k
“Kristalina KH” sh.p.k
“Adel CO” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ADEL CO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,875,750
  Data e shpalljes se fituesit 18-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9,450,900
  Data e lidhjes se kontrates 06-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates 80 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Me datë 20.10.2020, ka paraqitur ankesë operatori ekonomik “Kristalina KH” sh.p.k. NUIS K11501002D. Brenda afateve ligjore, autoriteti kontraktor ka shqyrtuar ankesën duke i kthyer përgjigje operatorit ankimues me datë 26.10.2020. Me datë 21.10.2020, ka paraqitur ankesë operatori ekonomik “Albdesign PSP” sh.p.k. NUIS L51820005Q. Brenda afateve ligjore, autoriteti kontraktor ka shqyrtuar ankesën duke i kthyer përgjigje operatorit ankimues me datë 26.10.2020. Në datë 09.11.2020 dhe në datë 11.11.2020 pranë autoritetit tonë kontraktor, kanë ardhur nga KPP-ja vendimi Nr. 1398/1 prot. Datë 30.08.2020, dhe vendimi nr. 1423/1 prot. Datë 09.11.2020 më objekt: Urdhër për pezullim procedure prokurimi, shqyrtim në themel, lidhur me këtë procedurë prokurimi. Në përfundim të hetimit administrative, KPP-ja me Vendimin 571/2020, datë 11.12.2020 ka vlerësuar të drejta veprimet e autoritetit kontraktor duke vendosur të mos pranojë ankesat e paraqitura nga operatorët ekonomik “Kristalina - KH” sh.p.k. dhe “Albdesign PSP” sh.p.k. për këtë procedurë prokurimit.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Albdesign PSP” sh.p.k, për këto arsye:
  - Mungon Certifikatë ISO 9001 për cilësinë e prodhimit të pullave postare.
  - Mungon makineri birosje (perforimi) për pullën me krëhrat përkatës të vërtetuar me faturë blerje ose dokument zhdoganimi ose kontratë qiraje.
  2. “Kristalina KH” sh.p.k, për këto arsye:
  - Mungojnë furnizime me natyrë të ngjashme të realizuar gjatë tre viteve të fundit financiare të aktivitetit të operatorit në vlerën jo më të vogël se 39% të vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet.
  - Mungon Certifikatë ISO 9001 për cilësinë e prodhimit të pullave postare.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.03 - Dt.11-01-2021
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ADEL CO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ADEL CO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ADEL CO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ADEL CO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data