Open Procurement Albania

Blerje veshje të ndryshme pune për UKT sh.a

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje veshje të ndryshme pune për UKT sh.a
Nr. Reference REF-79305-11-19-2020
Vlera / Fondi Limit 8 999 573,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 15-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1.“ Vojsava Zenelaj”
2. “Westec” sh.p.k
3.”Malbertex” sh.p.k
4. Gentian Sadiku
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vojsava Zenelaj
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,992,520
  Data e shpalljes se fituesit 11-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Gjatë afatit ligjor për pritjen e ankesave nga shoqëritë pjesëmarrëse në tender, pranë Autoritetit Kontraktor, UKT sh.a është paraqitur Formulari i Ankesës nga operatori ekonomik “Gentian Sadiku” K-21101 Prot hyrës , datë 21.12.2020.
  Gjithashtu pranë Autoritetit Kontraktor UKT sh.a është paraqitur ankesë nga operatori ekonomik pjesëmarrës,“Vojsava Zenelaj ” shpk hyrë në UKT sh.a me shkresën Nr.21285, Prot. datë 23.12.2020.
  Komisioni i Shqyrtimit të Ankesave pasi ka shqyrtuar ankesën e operatorit ekonomik Gentian Sadiku” ka konkluduar në mospranimin e ankesës të operatorit ekonomik Gentian Sadiku”.
  Komisioni i Shqyrtimit të Ankesave pasi ka shqyrtuar ankesën e operatorit ekonomik”Vojsava Zenelaj” ka konkluduar në pranimin pjesërisht të ankesës të paraqitur.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë te mëposhtëm:
  1.“Westec” sh.p.k - Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  a. Operatori ekonomik Westec sh.p.k nuk ka arritur të dëshmojë përmbushjen e pikës 3 të kushteve të veçanta të kualifikimit, si dhe përmbushjen e specifikimeve teknike të kërkuara nga AK.
  b. Operatori ekonomik Westec sh.p.k nuk ka arritur të dëshmojë përmbushjen e pikës 2.3.2 të kushhteve të veçanta të kualifikimit.
  2. ”Malbertex” sh.p.k - Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  a. Operatori ekonomik Malbertex sh.p.k nuk ka arritur të dëshmojë përmbushjen e pikës 2.3 të kushteve të vecanta të kualifikimit.
  b. Operatori ekonomik Malbertex sh.p.k nuk ka arritur të dëshmojë përmbushjen e pikës 3 të kushteve të vecanta të kualifikimit.
  3. Gentian Sadiku
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Operatori ekonomik Malbertex sh.p.k nuk ka arritur të dëshmojë përmbushjen e pikës 2.3.2.2 të kushteve të veçanta të kualifikimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data