Open Procurement Albania

Ndertim tubacioni magjistral grupi Ca38-Ca17 ne sektorin Cakran-Mollaj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Ndertim tubacioni magjistral grupi Ca38-Ca17 ne sektorin Cakran-Mollaj
Nr. Reference REF-01209-12-21-2018
Vlera / Fondi Limit 16 879 993,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 23-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Shkelqimi 07 SHPK
Ante Group SHPK
Bean SHPK
Gjikuria SHPK
Harmonia shpk & Shpresa-Al SHPK
Spektri SHPK
Shendelli SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BEAN
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 537 751,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 18645301
  Data e lidhjes se kontrates 06-05-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  Operatori ekonomik “Shkelqimi 07” shpk :
  - Operatori ekonomik nuk ploteson kriterin per kapacitetin ligjor/professional, pika 2.1, germa
  e) te dokumentave Standarte te Tenderit. Operatori Ekonomik ofertues duhet te kete te punesuar minimalishte 4 (kater) specialist me specializime Saldator, ku punonjesi Erion Barjamaj nuk figuron ne listpagesen e shoqerise per muajin Shtator 2018.
  - Operatori ekonomik nuk ka paraqitur kontrata te ngjashme sipas percaktimeve ne piken 2.3 kapaciteti teknik, germa a) e DST.
  - Operatori ekonomik nuk ka parqitur Certifikate/deshmi trajnimi per specialist per sigurimin teknik dhe mbrojtjen ne pune te punonjesve, te leshuar nga subjekte kompetente publike ose private sipas percaktimit ne piken 2.1 kapaciteti ligjor/professional, germa d) te dokumentave Standarte te Tenderit.
  - Eksperti zjarfikes me Certifikate/deshmi te leshuar nga Ministria e Puneve te Brendeshme nuk eshte ne stafin drejtues teknik, i pasqyruar ne licencen e kompanise, sic kerkohet ne piken 2.1 kapaciteti ligjor/professional, germa d) te dokumentave Standarte te Tenderit.

  Operatori ekonomik “Ante Group” shpk :
  - Nuk ka paraqitur kontrata te meparshme te ngjashme sic kerkohet ne piken 2.3 kapaciteti teknik germa a) te DST-ve.
  - Eksperti zjarfikes me Certifikate/deshmi te leshuar nga Ministria e Puneve te Brendeshme nuk eshte ne stafin drejtues teknik, i pasqyruar ne licencen e kompanise, sic kerkohet ne piken 2.1 kapaciteti ligjor/professional, germa d) te dokumentave Standarte te Tenderit.
  Operatori ekonomik “Gjikuria” shpk :
  - Operatori ekonomik nga perllogaritja e preventivit te paraqitur ka rezultuar me gabime aritmetike ku shuma absolute e te gjitha korigjimeve eshte me shume se 2 % e vleres ekonomike te ofruar.
  Bashkimi i Operatoreve ekonomike “Harmonia” shpk dhe “Shpresa-Al” shpk :
  - Nuk ka paraqitur dokumentacion per te gjitha mjetet e kerkuara sipas pikes 2.3 kapaciteti teknik germa d) e DST-ve.

  Operatori ekonomik “Spektri” shpk :
  - Operatori ekonomik nuk ka parqitur Certifikate/deshmi trajnimi per specialist per sigurimin teknik dhe mbrojtjen ne pune te punonjesve, te leshuar nga subjekte kompetente publike ose private sipas percaktimit ne piken 2.1 kapaciteti ligjor/professional, germa d) te dokumentave Standarte te Tenderit.
  - Operatori ekonomik ne dokumentacionin e paraqitur per ing gjeodet B. Z., diploma e paraqitur eshte fotokopje dhe nuk provohet vula lidhese me vertetimin e noterit.

  Operatori ekonomik “Shendelli” shpk :
  - Eksperti zjarfikes me Certifikate/deshmi te leshuar nga Ministria e Puneve te Brendeshme nuk eshte ne stafin drejtues teknik, i pasqyruar ne licencen e kompanise, sic kerkohet ne piken 2.1 kapaciteti ligjor/professional, germa d) te dokumentave Standarte te Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  3. Njoftim kontrate- Ndertim tubacioni magjistral.docx
  Profili gjatesor + harta.pdf
  DST- Ndertim tubacioni magjistral.doc
  Preventiv pa cmime tubacion magjistral cakran.pdf
  Specifikime teknike.pdf
  12. Njoftim fituesi- Ndertim tubacioni magjistral.docx
  DST- Ndertim tubacioni magjistral.doc
  Profili gjatesor + harta.pdf
  Specifikime teknike.pdf
  Preventiv pa cmime tubacion magjistral cakran.pdf

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data