Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 S.M.O.UNION SHPK 8 120,867,500 8 120,867,500 85,835,719

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Zabelej” 12,314,310 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 9,118,586.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim rruga "Ura e Mesit-Drisht 14,712,991 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 9,482,996.00
Qeverisja Vendore Lushnje Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Rrapez 16,548,121 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 12,813,291.00
Qeverisja Vendore Lushnje Sistemim Asfaltim i Rruges Ne Fshatin Lekaj 16,958,946 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 12,329,000
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim rruga: " Qender Mes - Qender Dragoç" 15,884,982 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 10,740,135.00
Qeverisja Vendore Mat Mirëmbajtje objekte ndërtimore dhe lyerje 4,324,450 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 3,548,716.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rehabilitimi i banesave në bashkëpronësi - financuar nga ministria e Zhvillimit Urban 8,817,100 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 8,710,420.00
Qeverisja Vendore Shkodër Ndërtim i kanalizimit të ujrave të bardha dhe të zeza, dalja shinat e trenit-Lumi Kir 31,306,600 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 19,092,575.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data