Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 Inerti SHPK 11 412,916,067 11 412,916,067 215,564,924

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Loti 6: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget, Bulevardit Dyrrah- Epidamn - Mars 93-Egnatia, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 138,225,898 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 133.838.750
Qeverisja Vendore Tiranë RIKONSTRUKSION I SHKOLLËS 9 VJEÇARE ALI DEMI 38,145,700 Njoftuar Fituesi Inerti SHPK 30,617,636.00
Qeverisja Vendore Vlorë Vazhdim punimesh "Rikonstruksion i Shkolles se Mesme Halim Xhelo" Vlore 15,202,105 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 14,666,122.00
Qeverisja Vendore Vlorë Prishje dhe pastrim objekti i "Ish Frigoriferit Vlore" dhe sistemimi i sheshit 15,000,116 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 14,877,880.00
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare “Naim Frashëri” & shtesë për palestër 33,125,000 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 21,861,280.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i shkollës së mesme “Halim Xhelo”, Vlorë 60,644,928 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 59,426,171.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikualifikimi i bllokut te banimit qe kufizohet nga rruget Pelivan Leskaj, Ibrahim Avdullai, Cameria, Pirro Sava, Kujtim Beqiri 66,456,712 Rishpallje me Lidhje Kontrate Inerti SHPK 43,209,768.00
Qeverisja Vendore Tiranë Korsitë e biçikletave “Bulevardi Dëshmorët e Kombit”. 13,947,490 Rishpallje me Lidhje Kontrate Inerti SHPK 9,114,210.00
Qeverisja Vendore Tiranë Korsitë e biçikletave “Bulevardi Zogu i Parë” 9,230,559 Rishpallje me Lidhje Kontrate Inerti SHPK 6191818.5
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i rrjetit të kanaleve ujitës TRU-20 Kanali Arbanë (Rehabilitim i Pjesshëm) 20,320,959 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 12,983,305.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: Rehabilitim i pjesshëm dhe instalimi i sistemit të ngrohjes në shkollën 9-vjeçare 4 Dëshmorët - Buxheti i Bashkise Tiranë 2,616,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Inerti SHPK 2,616,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data