Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 CARA SHPK 28 187,150,557 28 187,150,557 161,092,892

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë e tavaneve në objektet shkollore 13,131,864 Njoftuar Fituesi CARA SHPK 7,416,152
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Autobot dhe Ghibli 10,276,000 Njoftuar Fituesi CARA SHPK 9,970,000
Qeverisja Vendore Klos Ndertim kemba ure ne Fshatin Xiber Murrize 2,340,064 Lidhur Kontrata CARA SHPK 2,328,191
Qeverisja Vendore Lezhë “SISTEMIM DHE RIKONSTRUKSIONIN E ZYRËS ME 1 NDALESE” 1,247,409 Lidhur Kontrata CARA SHPK 984,450
Qeverisja Vendore Tiranë Hidroizolimi i taraces se godines Nr.27 854,211 Lidhur Kontrata CARA SHPK 533 700
Qeverisja Vendore Mat Ndertim i rrjetit te Kuz Blloku Drita Nr.1 dhe Drita Nr. 2 dhe lagjja e Re, qyteti Burrel 71,820,319 Lidhur Kontrata CARA SHPK 71,754,165.00
Qeverisja Vendore Klos Ndertim dhe riparime rrugesh ne Bashkine Klos 6,786,667 Rishpallje me Lidhje Kontrate CARA SHPK 5,530,890.00
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksione te ndryshme ne ujesjelles, kanale, rruge, Xhami dhe qytet 1,943,333 Lidhur Kontrata CARA SHPK 1,823,735.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion kopshti "Hasan Koçi” dhe Rikonstruksion çerdhja nr.4 24,999,000 Lidhur Kontrata CARA SHPK 16,083,270.00
Qeverisja Vendore Klos Riparim ne rruge dhe ura ne Njesine Administrative Xiber 7,783,332 Rishpallje me Lidhje Kontrate CARA SHPK 6,718,750.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rruga Bajram Curri+Rruga Macukull 12,882,154 Lidhur Kontrata CARA SHPK 12,333,600.00
Qeverisja Vendore Pogradec Hidroizolim tarraca e Qendrës Kulturore 3,251,760 Lidhur Kontrata CARA SHPK 2,147,780.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion rruge dhe trotuare 2,443,072 Lidhur Kontrata CARA SHPK 1,928,640.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion dhe shtim ambjentesh pune për pikat e UKT sha nën Drejtorinë e Kujdesit ndaj klientit 3,955,016 Lidhur Kontrata CARA SHPK 2,829,110.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i ambjenteve të katit të tretë në Drejtorinë Qëndrore të U.K.T sh.a 1,388,593 Lidhur Kontrata CARA SHPK 953,810.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion mure mbajtës rruge, Kertushaj Ishem 2,496,000 Lidhur Kontrata CARA SHPK 1,747,200.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksioni i rrugës sektor i vjetër Gjadër, rikonstruksioni i rrugës së varrezave në fshatin Zojs dhe ndërtim varrezash në fshatin Gjadër, Bashkia Lezhë 8,333,333 Lidhur Kontrata CARA SHPK 5,569,010.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime të tjera të mjeteve të transportit 246,500 Lidhur Kontrata CARA SHPK 178,000.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Karikues Baterish 25,000 Lidhur Kontrata CARA SHPK 20,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Veshje (Tinguj Endre) 25,000 Lidhur Kontrata CARA SHPK 25,000.00
Qeverisja Vendore Klos Ndertim Rruge ne Kalane Petralbe dhe Ndertim Rruge ne Lagjen Doka 2,083,030 Rishpallje me Lidhje Kontrate CARA SHPK 2,080,502.00
Qeverisja Vendore Klos Ndertim çatie ne shkolla - Buxheti i Bashkise Klos 1,406,050 Rishpallje me Njoftim Fituesi CARA SHPK 1,402,890.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje tombinash dhe çimento - Buxheti i Bashkise Klos 1,251,900 Lidhur Kontrata CARA SHPK 1,250,460.00
Qeverisja Vendore Klos Sherbimi i Dekorit te qytetit 510,640 Lidhur Kontrata CARA SHPK 450,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje rrjete teli dhe bandiera 250,080 Lidhur Kontrata CARA SHPK 220,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje shinash 400,000 Lidhur Kontrata CARA SHPK 350,000.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim këmbe anësore për Urën tip Beli, Pazari Vjetër-Dars - Fondi i Bashkisë Fier 3,770,230 Lidhur Kontrata CARA SHPK 3,750,150.00
Qeverisja Vendore Klos Shërbime në rrugën Gurrë 1,250,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate CARA SHPK 1,246,604.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data