Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 KADRA SHPK 40 134,506,910 40 134,506,910 117,554,191

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqimesh per konviktin 20 deshmoret 3,000,000 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 2,848,510.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqime per kopshte & çerdhe 4,050,000 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 3,399,708.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale 14,696,749 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 14,341,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme, Lidhur Kontrata KADRA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i trete Blerje ushqime blegtorale per Konviktet e Shkollave te Mesme 7,322,472 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 5,709,740.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dyte Blerje ushqime koloniale per Konviktet e Shkollave te Mesme 2,558,018 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 1,968,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme, Lidhur Kontrata KADRA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i tretë: Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave te Mesme Lidhur Kontrata KADRA SHPK
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqimesh per institucionin e konviktit 20 Deshmoret 5,800,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 5,438,900.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti III – Objekti Blerje buke (thekre dhe integrale) 4,907,550 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 3,106,109.00
Qeverisja Vendore Kukës BLERJE USHQIME PER KOPSHTE DHE ÇERDHE 5,800,000 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 5,795,950.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III Blerje bukë thekre dhe integrale 14,834,173 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 9,773,250
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i tretë: Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave te Mesme Lidhur Kontrata KADRA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme Lidhur Kontrata KADRA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme, 3,485,708 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 2,419,830
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i tretë: Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave te Mesme 9,214,236 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 7,628,800.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqimesh per Kopshte dhe Çerdhe 5,833,300 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 5,805,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje ushqime blegtorale per Konviktet e Shkollave te Mesme 5,547,756 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 4,668,050.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqime për konviktin "20 Dëshmorët", Kukës 5,833,334 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 5,802,510.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme” 2,362,500 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,693,125.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I - “Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme” 297,183 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 297,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II - “Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave të Mesme” 1,411,517 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,410,360.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I - Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme 400,028 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 398,544.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II - Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave të Mesme 1,109,551 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,106,980.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I : “Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme” 400,770 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 391,864.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III - Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave të Mesme 1,108,443 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,094,460.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave të Mesme 4,325,833 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 3,546,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme” 2,136,000 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,788,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje Ushqimesh per Konviktin - 20 Deshmoret 5,898,333 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 5,832,510.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje Ushqimesh per Çerdhe dhe Kopshte 6,666,652 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 6,652,720.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data