Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Gjirokastër Gëzim Sino 20 21,851,900 20 21,851,900 20,294,901

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 1 Veze 564,672 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 551437.5
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 2 Qumesht dhe nenprodukte te tij 2,802,449 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 2,787,419.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 3 Mish viçi / pule 1,484,354 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 1,473,344.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 5 Fruta perime (zarzavate) 2,520,131 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 2,504,997.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje paketa ushqimore 463,983 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 442,649.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti nr 1 Ushqime Koloniale 185,399 Rishpallje me Njoftim Fituesi Gëzim Sino 184,210.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër loti nr 5 Mish 263,917 Rishpallje me Njoftim Fituesi Gëzim Sino 262,920.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër loti nr 4 Buke 93,688 Rishpallje me Njoftim Fituesi Gëzim Sino 92,379.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti nr 3 Qumesht dhe nenprodukte te tij (Bulmet) 92,019 Rishpallje me Njoftim Fituesi Gëzim Sino 91,020.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti nr 2 Fruta dhe Perime/Zarzavate 193,336 Rishpallje me Njoftim Fituesi Gëzim Sino 192,365.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti nr.4 Qumesht dhe nenprodukte te tij (Bulmet) 2,421,883 Njoftuar Fituesi Gëzim Sino 2,200,125.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti nr. 2 Veze 529,513 Njoftuar Fituesi Gëzim Sino 491,388.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 2 Ushqime Bujqesore 137,676 Njoftuar Fituesi Gëzim Sino 99,457.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 3 - Blerje Ushqime Blegtorale 2,816,668 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 2464674.16666667
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 2 - Blerje Ushqime Bujqësore 722,359 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 595,092
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 1 - Blerje Ushqime Koloniale 736,711 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 626,610.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Ushqime koloniale 1,174,393 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 1,030,310.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Ushqime blektorale 2,560,221 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 2,433,430.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Ushqime bujqësore 1,197,648 Lidhur Kontrata Gëzim Sino 880,194
Qeverisja Vendore Gjirokastër Kontratë shtesë 20% të vleres se kontratës fillestare: Blerje ushqime blektorale dhe perime 890,880 Lidhur Kontrata +Shtesë Gëzim Sino 890,880.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data